Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 7 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 14-15 ianuarie 2015

Prognoza meteo 14-15 ianuarie 2015

Vremea miercuri in tara
Miercuri, vremea va fi mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada in aproape toate regiunile din tara, insa in special in zonele de deal si de munte. 

In cursul zilei cerul va fi variabil, iar la orele diminetii in zonele joase de relief, local vor fi conditii de ceata, izolat persistenta. In cursul noptii nebulozitatea se va accentua treptat in regiunile de vest, centru si nord ale tarii, unde pe arii restranse se vor inregistra precipitatii mixte slabe, in timp ce in zonele joase din restul tarii ceata reapare. Vantul va sufla slab si moderat, avand unele intensificari pe crestele montane inalte. 

Temperaturile maxime ale zilei vor fi cuprinse intre 2 si 12 grade Celsius, usor mai ridicate in dealurile sudice, unde se vor inregistra 14-15 grade Celsius. Minimele termice se vor incadra intre -8 si 2 grade, usor mai coborate in depresiuni, spre -13 grade. 

Vremea miercuri in Capitala
Miercuri, vremea va fi mai calda decat in mod normal la aceasta data. Cerul va fi variabil, iar dimineata si noaptea se va semnala ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 7...8 grade, iar cea minima de -4...-3 grade, usor mai coborata in zona preoraseneasca.

Vremea joi in tara
Joi, vremea se va mentine mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi temporar noros. In prima parte a zilei pe arii restranse vor cadea precipitatii slabe, predominant sub forma de ninsoare, in centrul, nord-estul tarii si la munte.

Izolat vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane, precum si in sudul Olteniei, in Moldova si pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 si 11 grade, iar cele minime intre -9 si 1 grad. In zonele joase, mai ales dimineata si noaptea, local va fi ceata.

Vremea joi in Capitala
Cerul va fi variabil, cu ceata dimineata si nebulozitate joasa stratiforma noaptea. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 6...7 grade, iar cea minima de -4...-2 grade.
13 ianuarie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.