Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 15 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 13-15 ianuarie 2015

Prognoza meteo 13-15 ianuarie 2015

Vremea marti in tara
Vremea va fi preponderent frumoasa in cursul zilei de marti. Cerul va fi variabil, in general senin, insa in cursul diminetii si al serii, pe arii restranse vor fi conditii de ceata. Vantul va avea unele intensificari, insa doar in zona montana inalta. Temperaturile maxime ale zilei Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 1 si 10 grade, iar cele minime, se vor situa intre -14 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 3...5 grade in Dealurile de Vest.

Vremea marti in tara
In Capitala, ziua de marti va fi predominant insorita. In cursul diminetii va fi putin mai rece, mercurul din termometre aratand minus 4 grade Celsius si va fi ceata, insa la amiaza temperaturile cresc si vor fi de 7 grade cu plus. 

Vremea miercuri in tara
Procesul de incalzire continua si miercuri, astfel ca vremea devine deosebit de calda pentru acesta data, in special in zonele deluroase unde maximele pot trece, putin, de 10 grade. In restul tarii maximele vor fi cuprinse, in general, intre 4 si 9 grade. Aspectul vremii se mentine frumos, dar nu sunt exclusi cativa stropi de ploaie pe alocuri. Dimineata si seara, in zonele joase local va fi ceata. 

Vremea miercuri in Bucuresti
Vremea va fi mai calda decat in mod normal la aceasta data. Cerul va fi variabil, dar dimineata si mai ales noaptea se va semnala nebulozitate joasa si, posibil, ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 7 grade, iar cea minima va fi de -3 grade, usor mai coborata in zona preoraseneasca.

Vremea joi in tara
In cea mai mare parte a tarii, vremea va fi predominant frumoasa si se va mentine mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 1 si 11 grade, iar cele minime intre -8 si 1 grad, mai coborate in depresiunile intramontane, spre -12 grade. Mai ales dimineata si noaptea, in zonele joase, local va fi ceata.

Vremea joi in Bucuresti
Indeosebi dimineata si noaptea se va semnala nebulozitate joasa sau ceata, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 4...6 grade, iar cea minima de -4...-2 grade.
12 ianuarie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.