Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cea mai geroasa dimineata din Romania din ultima jumatate de secol

Cea mai geroasa dimineata din Romania din ultima jumatate de secol

In aceasta dimineata, in jurul orei 7:00, mercurul din termometre indica faptul ca la Intorsura Buzaului, in judetul Covasna erau minus 35 de grade Celsius. 

Dimineata zilei de astazi reprezinta cea mai geroasa dimineata din tara din ultimii 50 de ani. La aceeasi ora, la Brasov temperatura a ajuns pana la minus 33 de grade Celsius. 

Conform meteorologilor citati de Mediafax, minima termica inregistrata in cursul diminetii de joi la statia meteo din Intorsura Buzaului este cu un singur grad Celsius mai mica decat minima absoluta, de minus 36 grade Celsius, inregistrata de cand se fac masuratori in localitate si inregistrata in luna februarie a anului 2005. 

Pana in prezent, cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna s-a inregistrat pe 31 decembrie, cand la Intorsura Buzaului au fost minus 31 de grade Celsius. 

Pana si la ora 9 dimineata vremea se mentinea la temperaturi record: minus 33 de grade Celsius la Intorsura Buzaului, minus 27 de grade la Brasov si minus 26 de grade Celsius la Sfantu Gheorghe. 

8 ianuarie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.