Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 21 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 7-9 ianuarie 2015

Prognoza meteo 7-9 ianuarie 2015

Vremea miercuri in tara
La mijlocul acestei saptamani vremea se va prezenta deosebit de rece, in timp ce in cursul diminetii si al noptii vremea va fi geroasa in majoritatea regiunilor din tara. Temperaturile maxime ale zilei de miercuri se vor situa intre -14 grade Celsius in Transilvania si -2 grade Celsius in Oltenia. Minimele termice se vor situa intre -28 de grade in zona depresionara din estul Transilvaniei si -7 grade Celsius in sudul Banatului. 

Pe parcursul zilei cerul va fi variabil, cu unele innorari temporare dimineata si seara, cand, cu totul izolat, va fulgui. Vantul va bate slab si moderat, avand unele intensificari in prima parte a zilei in regiunea de munte si in sud-estul teritoriului. Izolat, in zonele joase din tara se va semnala ceata, asociata cu depunere de chiciura. 

Vremea miercuri in Bucuresti
Vremea va fi deosebit de rece, geroasa dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului, mai scazuta fata de ziua precedenta, va avea maxima de -6...-5 grade si minima in jurul valorii de -13 grade.

Vremea joi in tara
Desi valorile termice vor marca o crestere usoara fata de intervalul precedent, vremea se va mentine deosebit de rece, geroasa mai ales dimineata si noaptea, in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -12 grade in Transilvania si -2...-1 grad in sud-vestul teritoriului, iar cele minime se vor situa intre -18 si -7 grade, cu valori mai scazute in depresiuni, spre -25 de grade, dar si mai ridicate in sudul Banatului, spre -3 grade. 

Cerul va avea innorari in vestul, nordul si centrul tarii, unde, local, mai ales seara si noaptea, va ninge. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari, in a doua parte a intervalului, la munte si in regiunile estice. În zonele joase de relief, indeosebi dimineata si noaptea, pe arii restranse se va semnala ceata, asociata cu depunere de chiciura.

Vremea joi in Bucuresti
Vremea se va mentine deosebit de rece, geroasa dimineata si noaptea. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de -5 grade, iar cea minima va fi de -15...-12 grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat.

Vremea vineri in tara
Valorile termice vor continua sa creasca si se vor apropia de cele normale pentru aceasta data, asfel temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -5 grade in Moldova si 6 grade in Banat, iar cele minime intre -8 si 1 grad. Cerul va ave innorari si vor cadea preciptatii in vestul, nordul, centrul tarii si pe arii mai restranse in rest. 

La munte, in Maramures, Transilvania si Moldova vor predomina ninsorile, in timp ce in celelalte regiuni precipitatiile vor fi mixte. Pe spatii restranse se va depune polei. Vantul va prezenta intensificari in majoritatea zonelor, iar la munte va sufla tare. Izolat la inceputul intervalului, in zonele joase va mai fi ceata, asociata cu depunere de chiciura.

Vremea vineri in Bucuresti
Valorile termice vor fi in crestere, astfel, temperatura maxima se va situa in jurul valorii de -1 grad, iar cea minima va fi de -4...-2 grade. Cerul va avea innorari temporare si trecator vor fi conditii de precipitatii slabe, predominant sub forma de ninsoare. Vantul va sufla moderat, cu intensificari indeosebi in cursul zilei.
6 ianuarie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.