Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 26 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 6-8 ianuarie 2014

Prognoza meteo 6-8 ianuarie 2014

Vremea marti in tara
In cea de-a doua zi a acestei saptamani temperatura va continua sa scada. Astfel, vremea va deveni deosebit de rece, chiar geroasa in cursul diminetii si al noptii. Temperaturile maxime se vor situa intre -10 grade Celsius in estul Transilvaniei si 2 grade Celsius in Oltenia, la Drobeta Turnu Severin. Va continua sa ninga slab in estul, centrul si sudul tarii si in zona montana, insa doar pe arii restranse. Vantul va bate cu putere in special in Moldova, Dobrogea, Baragan dar si pe crestele montane, unde va continua sa spulbere zapada. 

Vremea marti in Capitala
In Bucuresti, vremea se va raci. -9 grade dimineata si o maxima in jurul valorii de -2 grade. Trecator va fulgui. 

Vremea miercuri in tara
Miercuri va fi ger mai ales dimineata in toate regiunile iar in depresiunile Transilvaniei, unde maximele sunt de -13,-12 grade va fi ger pe tot parcursul zilei. Cele mai mari maxime, -2 grade se vor inregistra izolat, in sud-vest la Drobeta Turnu Severin. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare dimineata in sud-estul extrem si spre seara in nord-vest, dar numai izolat vor fi conditii de fulguiala. Vantul va mai avea unele intensificari pe litoral si in zona montana inalta. In zonele joase de relief, pe arii restranse va fi ceata, asociata cu depunere de chiciura.

Vremea miercuri in Capitala
In Bucuresti, vremea va fi deosebit de rece, geroasa dimineata cand se vor inregistra -13, -11 grade. Maxima zilei, semnificativ mai scazuta fata de ziua precedenta, va avea fi de -8...-7 grade.

Vremea joi in tara
Desi valorile termice vor marca o crestere usoara fata de intervalul precedent, vremea se va mentine deosebit de rece, geroasa mai ales dimineata si noaptea, in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -11...-10 grade in Transilvania, Moldova si Dobrogea si 0 grade in Banat, iar cele minime se vor situa, in general, intre -19 si -4 grade. Cerul va fi variabil, cu innorari si pe arii restranse ninsori slabe, ziua in vestul teritoriului, iar seara si noaptea si in nord. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari, in a doua parte a intervalului, la munte. In zonele joase de relief, indeosebi dimineata si noaptea, izolat se va semnala ceata, asociata cu depunere de chiciura.

Vremea joi in Capitala
Vremea se va mentine deosebit de rece, geroasa dimineata si noaptea. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de -5 grade, iar cea minima va fi de -15...-12 grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat.
5 ianuarie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.