Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 1-3 ianuarie 2015

Prognoza meteo 1-3 ianuarie 2015

Vremea s-a incalzit considerabil, astfel cerul va fi variabil, cu unele innorari temporare in sud-estul tarii si in zonele de munte, unde doar cu totul izolat va fulgui. In regiunile estice, Maramures si local in Transilvania vor fi precipitatii sub forma de ninsoare. In Banat, Crisana si Moldova
vor fi precipitatii mixte ce vor favoriza depunerea de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in zona montana inalta, unde va spulbera zapada.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -8...-7 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 4...5 grade in dealurile subcarpatice ale Moldovei si Munteniei, iar cele minime se vor incadra in general intre -12 si -2 grade, usor mai ridicate in sudul Banatului.

Pentru weekend sunt progonozate cresteri de temperatura, valorile apropiindu-se de normalul termic al acestei perioade. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre -2 si 5 grade, iar cele minime se vor incadra intre -11 si -1 grad. Cerul va fi mai mult noros si se vor semnala precipitatii slabe  predominant sub forma de ninsoare in Maramures, Transilvania si zonele munte si mixte in restul teritoriului, favorizand local aparitia poleiului. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte si in sudul Olteniei. Izolat in zonele joase se va semnala ceata.

In Bucuresti

Vremea se va mentine deosebit de rece pentru aceasta data, temperatura maxima se va situa in jurul valorii de -4 grade, iar cea minima va fi de -8 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata si chiciura.

La munte

Vremea se va mentine rece pentru aceasta data, local geroasa, mai ales dimineata. Ziua cerul va fi temporar noros si doar izolat va fulgui. Noaptea, nebulozitatea se va accentua, iar precipitatiile, predominant sub forma de ninsoare,  vor cuprinde treptat toate masivele montane. Izolat vor fi conditii de polei iar vantul va avea intensificari, mai ales la altitudini mari si va spulbera zapada.
1 ianuarie 2015
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.