Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 31 iulie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 24-27 decembrie 2014. Afla cum va fi vremea de Craciun!

Prognoza meteo 24-27 decembrie 2014. Afla cum va fi vremea de Craciun!

Miercuri, 24 decembrie

Temperatura din ajunul Craciunului va inregistra o crestere considerabila atingand valori maxime incepand cu 8 grade in Transilvania si ajungand pana la 18 grade in dealurile Olteniei si Munteniei. In capitala, vremea va fi blanda, temperaturile atingand valoarea de 15-16 grade. Cea mai calduroasa zi din iarna de pana acum, se datoreaza unui val de aer cald venit dinspre sud-vest, ce intalneste o presiune ridicata pe teritoriul nostru ce actioneaza ca o bariera in calea formatiunilor noroase. Desi temperatura medie pentru aceasa perioada a anului este de 3-4 grade Celsius, dupa 24 decembrie se vor inregistra scaderi treptate ale acesteia.

Joi, 25 decembrie

In prima zi de Craciun, in general va fi cald, chiar daca temperaurile vor mai scadea putin, maximele situandu-se intre 5 si 14 grade. Pe arii restranse si izolat, isi vor face aparitia cateva precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. In zonele montane va fi lapovita, pe timpul noptii fulguind. In Bucuresti, vremea va fi frumoasa si placuta, temperatura situandu-se intre 11 si 12 grade.

Vineri, 26 decembrie

Incepand cu a doua  zi de Craciun, vremea se raceste, un aer foarte rece dinspre nordul si centrul continentului patrunzand pe teritoriul tarii. Temperaturile se vor apropia de normalul termic, situandu-se intre -1 si 7 grade. Se vor inregistra precipitatii mixte in jumatatea de sud a tarii, existand posibilitatea transformarii aceastora in ninsoare in special pe timpul noptii. In Bucuresti nu vor fi mai mult de 5 grade Celsius, iar in noaptea dinspre 26 spre 27 decembrie este posibil sa se inregistreze precipitatii sub forma de ninsoare.

Sambata, 27 decembrie

Pentru ziua de sambata, atat in tara cat si in capitala,  se va pastra tendinta de scadere a temperaturii, urmand ca saptamana viitoare sa se inregistreze un nou val de incalziri usoare. In partea de sud si sud-vest a teritoriului probabilitatea de precipitatii mixte va fi mare.

 

22 decembrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.