Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 22-23 decembrie 2014

Prognoza meteo 22-23 decembrie 2014

Vremea luni, 22 decembrie, in tara

Comparativ cu zilele anterioare, vremea va inregistra o usoara racire, cerul va fi predominant noros iar la munte va ninge. In regiunile nordice se vor inregistra precipitatii mixte iar izolat se va produce polei. Tot in zona montana cat si in partea sudica a teritoriului se vor produce intensificari ale vantului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 grade, in depresiuni, si 10 grade in sud-vestul extrem al tarii. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre -4 si 4 grade.

Vremea in Bucuresti

Luni, in capitala, cerul va fi partial noros iar vantul va sufla moderat, cu intensificari temporare. Temperatura maxima se va inregistra in jurul valorii de 6 grade iar cea minima va fi cuprinsa intre -1 grad si 1 grad.

Vremea marti, 23 decembrie, in tara

De marti, vremea va fi mai calda, deosebit de calda pentru aceasta perioada, indeosebi in regiunile estice si sudice. In nordul, nord-vestul si centrul tarii, vremea va fi mai instabila, inregistrandu-se innorari temporare. Izolat, pe timpul zilei, vor mai fi precipitatii, predominant sub forma de ploaie. In zona montana, pe arii restranse, se vor inregistra precipitatii mixte, fiind conditii de polei. Vantul va continua sa sufle cu putere, spulberand zapada in zonele inalte. Temperaturile maxime se vor inregistra intre 4 grade in estul Transilvaniei si 14-15 grade in Delta Dunarii, iar cele minime intre -5 si 6 grade.

21 decembrie 2014

 

21 decembrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.