Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 20-22 decembrie 2014

Prognoza meteo 20-22 decembrie 2014

Vremea sambata in tara
Sambata cerul va fi preponderent noros in regiunile intracarpatice si in regiunea montana, unde se vor semnala precipitatii pe arii extinse. In cursul zilei vor fi preponderent ploi, in timp ce in timpul noptii se vor semnala precipitatii mixte in Maramures, local in Banat, Crisana si Transilvania si vestul Olteniei si predominant ninsori in zona montana. 

Vor fi conditii de polei. In regiunile de sud si de est ale tarii, innorarile vor fi temporare, insa precipitatii slabe sub forma de burnita sau ploaie se vor inregistra doar pe arii restranse, in timp ce in zonele joase se va semnala ceata persistenta. Vantul va bate slab si moderat, cu unele intensificari in nord-vestul tarii si pe crestele montane. Temperaturile maxime ale zilei vor fi cuprinse intre 3 si 13 grade, in timp ce minimele se vor situa intre -3 si 3 grade. 

Vremea sambata in Capitala
Cerul va fi partial noros. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 9...10 grade, iar cea minima de 0...1 grad. Dimineata si noaptea se va semnala ceata si trecator vor fi conditii de burnita.

Vremea duminica in tara
Vremea se va raci fata de intervalul precedent, iar cerul va fi temporar noros. Mai ales in cursul zilei se vor semnala precipitatii, predominant sub forma de ninsoare la munte, mixte in Maramures si pe arii mai restranse in Transilvania si in nordul Moldovei si izolat, mai ales ploi, in celelalte regiuni. Vor fi conditii de polei.
 
Vantul va avea intensificari in majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari pe crestele montane, trecator spulberand zapada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 si 9 grade, iar cele minime se vor situa intre -5 si 2 grade. Cu precadere spre sfarsitul intervalului vor fi conditii de ceata, izolat, in zonele joase.

Vremea duminica in Capitala
Vremea se va raci usor fata de intervalul precedent. Cerul va fi temporar noros, favorabil trecator precipitatiilor slabe in cursul zilei. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 7...8 grade, iar cea minima in jur de -2 grade.

Vremea luni in tara
Cerul va fi variabil in sud-vestul tarii si mai mult noros in rest. Temporar se vor semnala precipitatii slabe, predominant sub forma de ninsoare la munte, mixte in Maramures, in estul Transilvaniei si in nordul Moldovei si pe arii restranse, mai ales ploi, in celelalte regiuni.
 
Vantul va avea unele intensificari in sudul teritoriului si local in vest, iar pe crestele montane va sufla tare, trecator spulberand zapada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 9 grade, iar cele minime se vor situa intre -3 si 4 grade.

Vremea luni in Capitala
Cerul va fi temporar noros, dar conditiile de aparitie a precipitatiilor vor fi reduse. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 6...7 grade, iar cea minima de -1...1 grad.
19 decembrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.