Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 19-21 decembrie 2014

Prognoza meteo 19-21 decembrie 2014

Vremea vineri in tara
Fata de ziua de joi, vremea va inregistra un usor proces de incalzire in aproape toate regiunile din tara. In regiunile din interiorul arcului carpatic si in regiunile montane cerul va fi preponderent noros iar local, in cursul zilei va ploua in timp ce in nordul Carpatilor Orientali vor cadea precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. 

In jonele joase din tara vor fi conditii de ceata sau nebulozitate stratiforma, posibil persistenta si asociata cu burnita in estul si in sudul teritoriului. Vantul va bate de la slab la moderat, cu unele intensificari in zona de munte. Temperaturile maxime ale zilei la nivelul intregii tari se vor situa intre 4 si 12 grade Celsius, usor mai scazute in zonele cu ceata persistenta, in timp ce minimele vor fi cuprinse intre -3 si 6 grade. 

Vremea vineri in Bucuresti
Cerul va avea innorari, iar mai ales dimineata si noaptea se va semnala ceata. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 4...6 grade, iar cea minima de -1...0 grade.

Vremea sambata in tara
Cerul va fi mai mult noros in regiunile intracarpatice si la munte, unde se vor semnala precipitatii pe spatii relativ extinse. Ziua vor fi mai ales ploi, dar seara si noaptea in Maramures si in estul Transilvaniei vor deveni mixte, iar la munte vor predomina ninsorile. Vor fi conditii de polei. 

In restul teritoriului innorarile vor fi temporare, iar in zonele joase de relief se va semnala ceata, posibil persistenta si asociata trecator cu burnita. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in partea a doua a intervalului in nord-vest, iar pe crestele montane va fi tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 13 grade, iar cele minime se vor incadra intre -4 si 4 grade.

Vremea sambata in Bucuresti
Cerul va fi partial noros si vor fi conditii ca trecator sa burniteze. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 9...10 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 1 grad. Dimineata si noaptea se va semnala ceata.

Vremea duminica in tara
Vremea se va raci fata de ziua anterioara in majoritatea regiunilor. Cerul va fi mai mult noros in vestul, centrul si nordul tarii, unde local se vor semnala precipitatii, mixte in Maramures, nordul Moldovei si in Transilvania si mai ales ploi in rest. In zona montana vor predomina ninsorile. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare si doar izolat va ploua slab. 

Vantul va prezenta intensificari in majoritatea zonelor, iar la munte va sufla tare, spulberand zapada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 10 grade, iar cele minime se vor incadra intre -5 si 2 grade. Spre sfarsitul intervalului, pe arii restranse, vor fi conditii de ceata.

Vremea duminica in Bucuresti
Cerul va fi temporar noros, iar conditiile de precipitatii reduse. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima va fi de 6...7 grade, iar cea minima in jur de 0 grade.
18 decembrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.