Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 18-20 decembrie 2014

Prognoza meteo 18-20 decembrie 2014

Vremea joi in tara
In cursul zilei de joi temperaturile se vor situa usor peste mediile climatologice specifice perioadei. In zonele joase din sudul si estul tarii atat ceata cat si nebulozitatea se vor inregistra local, asociate cu burnite.

In restul regiunilor din tara se vor inregistra innorari temprare iar pe arii restranse sunt posibile precipitatii slabe. Preponderent vor fi ploi, in timp ce in regiunea montana, in Maramures si in nordul Transilvaniei precipitatiile vor fi mixte, sub forma de lapovita si ninsoare, chiar predominant ninsori in nordul Carpatilor Orientali. 

De asemenea, se vor inregistra conditii de producere a poleiului. Vantul va bate slab si moderat, avand unele intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime ale zilei la nivelul intregii tari vor fi cuprinse intre 1 si 9 grade, in timp ce minimele intre -5 si 4 grade. 

Vremea joi in Bucuresti
Innorarile vor fi persistente, temporar va fi ceata si este posibil ca trecator sa burniteze. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 3 grade, iar cea minima, mai ridicata decat in mod obisnuit in aceasta perioada din an, va fi de 0...1 grad.

Vremea vineri in tara
Vremea se va incalzi usor fata de ziua anterioara in aproape toata tara. In regiunile intracarpatice si la munte, cerul va fi mai mult noros si pe arii restranse, in special ziua, va ploua slab, iar in nordul Carpatilor Orientali vor fi precipitatii mixte. 

In restul teritoriului, mai ales in prima parte a intervalului si pe parcursul noptii, local se va semnala ceata sau nebulozitate joasa stratiforma, posibil persistente. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 5 si 12 grade, mai scazute in zonele cu ceata persistenta, iar cele minime se vor incadra intre -3 si 5 grade.

Vremea vineri in Bucuresti
Mai ales in prima parte a zilei si din nou in cursul noptii se va semnala ceata sau nebulozitate joasa stratiforma, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 4 grade, iar cea minima va fi de -1...0 grade.

Vremea sambata in tara
Innorarile vor cuprinde treptat toate regiunile si temporar vor fi precipitatii in general slabe in cea mai mare parte a tarii. Ziua acestea se vor semnala pe arii restranse si vor fi sub forma de ploaie. Seara, dar mai ales in cursul noptii, in zona montana va ninge, in nordul, in centrul si in vestul tarii vor fi precipitatii sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare, iar in rest vor predomina ploile. Pe arii restranse se va depune polei. 

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in nord si la munte, iar spre sfarsitul intervalului si in extremitatea sud-vestica. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 6 si 13 grade, mai scazute in zonele cu ceata, iar cele minime se vor incadra intre -2 si 6 grade. In primele ore ale intervalului, in zonele joase de relief din sud si din est se va semnala local ceata.

Vremea sambata in Bucuresti
Cerul se va innora treptat incepand cu orele serii, iar in cursul noptii temporar se vor semnala precipitatii slabe predominant sub forma de ploaie. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 7...8 grade, iar cea minima de 2...3 grade. In primele ore ale intervalului se va mai semnala ceata.
17 decembrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.