Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 17 septembrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 17-19 decembrie 2014

Prognoza meteo 17-19 decembrie 2014

Vremea miercuri in tara
In nordul, vestul si in centrul tarii vremea va inregistra un proces de racire, iar cerul va fi preponderent noros iar pe arii relativ extinse se vor inregistra precipitatii sub forma de ploaie. In restul teritoriului se vor inregistra innorari temporare in timp ce ploile isi vor face aparitia doar pe arii restranse. In zona montana si in cursul noptii in nordul tarii si in estul Transilvaniei vor cadea precipitatii mixte. Izolat se vor semnala si conditii de polei.

Vantul va bate slab si moderat, avand unele intensificari pe crestele montane dar si pe litoral. Valorile maxime ale zilei se vor situa in general intre 2 si 12 grade, in timp ce minimele se vor incadra intre -2 si 6 grade. Local in sudul si in estul tarii si izolat in restul zonelor vor fi conditii de producere a cetii. 

Vremea miercuri in Capitala
In Capitala, miercuri avem parte tot de ceata, iar seara si noapte nu sunt exclusi cativa stropi de ploaie. La amiaza vor fi in jur de 6 grade.

Vremea joi in tara
Joi va mai ploua slab in prima parte a zilei, in sud-est si izolat in centru si est. Dimineata, si seara la ses se va asterne ceata, iar pe crestele muntilor vantul va sufla mai tare. Temperaturile maxime, la nivelul intregii tari, vor fi cuprinse intre 2 si 8 grade. Vremea va fi in general normala din punct de vedere termic. 

Cerul va fi temporar noros, iar in prima parte a zilei va ploua slab, pe spatii restranse in sud-est si izolat in centru si est, iar spre seara si mai ales noaptea local in nord-vest se vor semnala precipitatii mai ales sub forma de ploaie, iar in nordul Carpatilor Orientali vor predomina ninsorile. Vor fi conditii de producere a poleiului. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 8 grade, iar cele minime intre -6 si 4 grade. In special dimineata si noaptea, in zonele joase, local va fi ceata.

Vremea joi in Capitala
Regimul termic se va incadra in general in limite normale pentru acesta data. Cerul va avea innorari si, mai ales in prima parte a zilei, este posibil ca trecator sa ploua slab sau sa burniteze. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 3 grade, iar cea minima va fi de 0...1 grad. Indeosebi in prima parte a intervalului vor fi conditii de ceata.

Vremea vineri in tara
Vremea se va incalzi fata de ziua precedenta si in cea mai mare parte a tarii va deveni usor mai calda pentru aceasta perioada. Cerul va avea innorari in regiunile vestice, nordice si centrale, unde local vor cadea precipitatii mai ales sub forma de ploaie, cu precadere in Maramures si Crisana, iar la munte vor fi precipitatii mixte.
 
In restul teritoriului cerul va fi temporar noros, iar in zonele joase de relief pe arii restranse se va semnala ceata, mai ales dimineata si noaptea. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 11 grade, iar cele minime intre -4 si 5 grade. Dimineata si noaptea, in zonele joase, va fi ceata.

Vremea vineri in Capitala
Vremea se va incazi fata de intervalul precedent si va deveni usor mai calda decat ar fi normal pentru aceasta data calendaristica. Cerul va fi temporar noros, iar dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 7 grade, iar cea minima va fi de -2...0 grade.
16 decembrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.