Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 16-18 decembrie 2014

Prognoza meteo 16-18 decembrie 2014

Vremea marti in tara
In a doua zi a acestei saptamani vremea va fi mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada calendaristica, in special in regiunile intracarpatice dar si in zonele de deal si de munte. Pe parcursul zilei cerul va fi variabil, insa treptat se va innora in jumatatea de vest a teritoriului, unde local se vor inregistra precipitatii slabe, in timp ce in nordul Carpatilor Orientali vor cadea precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare.

Vantul va bate de la slab la moderat, avand unele intensificari in cursul noptii pe crestele montane si pe litoral. Temperaturile maxime ale zilei la nivelul intregii tari se vor situa intre 3 si 14 grade Celsius, putin mai scazute in regiunile joase din sudul si estul tarii, unde ceata sau nebulozitatea joasa stratiforma va persista. Izolat pot aparea si precipitatii sub forma de burnita. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre -3 si 7 grade Celsius, mai scazute in regiunea de est a Transilvaniei, unde se vor inregistra -8 grade Celsius. 

Vremea marti in Bucuresti
Ceata si nebulozitatea joasa de tip stratiform vor persista in cea mai mare parte a intervalului. Trecator vor fi conditii de burnita. Vantul va sufla slab. Temperatura maxima va fi de 3...4 grade, iar cea minima, in jur de -1 grad.

Vremea miercuri in tara
In vestul, centrul si nordul tarii vremea se va raci, cerul va fi mai mult noros si pe arii relativ extinse va ploua. In celelalte regiuni innorarile vor fi temporare si ploile se vor semnala pe spatii restranse, indeosebi seara si noaptea.
 
La munte si in extremitatea nordica a tarii, mai ales in partea a doua a intervalului, vor fi precipitatii mixte si conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte si pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 3 si 10 grade, iar cele minime intre -3 si 5 grade. In zonele joase de relief, cu precadere cele extracarpatice, va fi ceata posibil persistenta.

Vremea miercuri in Bucuresti
Cerul va fi temporar noros si vor fi conditii ca trecator, in partea a doua a intervalului, sa ploua slab. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 7 grade, iar cea minima va fi de 0...1 grad. Indeosebi in primele ore ale intervalului se va semnala ceata.

Vremea joi in tara
Vremea va fi in general normala din punct de vedere termic. Cerul va fi temporar noros si va ploua slab, pe spatii restranse ziua in sud, centru si est, iar noaptea local in nord-vest. La munte, iar trecator si in Maramures, pot fi si lapovite sau ninsori. Izolat vor fi conditii de producere a poleiului.
 
Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta si pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 8 grade, iar cele minime intre -8 si 3 grade. Dimineata si noaptea, in zonele joase, va fi ceata.

Vremea joi in Bucuresti
Cerul va fi temporar noros si vor fi conditii ca trecator sa ploua slab sau sa burniteze. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 5...6 grade, iar cea minima de -2...0 grade. Indeosebi in primele ore ale intervalului se va semnala ceata.
15 decembrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.