Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 16 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 13-15 decembrie 2014

Prognoza meteo 13-15 decembrie 2014

Vremea sambata in tara
Sambata, in regiunea de vest a tarii, dar si in regiunile de deal si de munte temperaturile diurne vor fi mai ridicate, situandu-se pentru mediile climatologice specifice acestei date calendaristice. Cerul va fi variabil, cu unele innorari spre seara in partea de nord-vest a tarii unde pe arii restranse se vor semnala ploi slabe si conditii de polei.

Pe de alta parte, in regiunile joase, preponderent in sudul si estul tarii in cursul noptii si dimineata se va semnala ceata sau nebulozitate joasa stratiforma, in timp ce temperaturile se vor situa in apropierea mediilor climatologice specifice acestei perioade.
 
Vantul va bate de la slab la moderat, avand unele intensificari in vestul tarii dar si in special pe crestele montane, unde va spulbera zapada. Temperaturile maxime ale zilei la nivelul intregii tari vor fi cuprinse intre 2 si 12 grade, in timp ce minimele se vor incadra intre -13...-12 grade Celsius in estul Transilvaniei si 4-5 grade Celsius in Dealurile de Vest. 

Vremea sambata in Bucuresti
Indeosebi dimineata si noaptea va fi ceata sau nebulozitate joasa, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 5...7 grade, iar cea minima de -3...-2 grade, usor mai scazuta la periferia orasului.

Vremea duminica in tara
Vremea se va mentine mai calda decat in mod normal pentru mijlocul lunii decembrie, in special in vest, la deal si la munte. In nordul si nord-vestul tarii, cerul va prezenta innorari si pe arii restranse vor cadea precipitatii slabe, sub forma de ploaie in Maramures, iar in nordul Carpatilor Orientali trecator si sub forma de lapovita si ninsoare.
 
In restul teritoriului cerul va fi variabil, dar mai ales dimineata si noaptea, indeosebi in zonele joase din sud si est, local, va fi nebulozitate joasa sau ceata, asociata si cu burnita. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 3 si 12 grade, iar cele minime se vor incadra intre -5 si 5 grade, mai coborate in estul Transilvaniei spre -7 grade.

Vremea duminica in Bucuresti
In special dimineata si noaptea se va semnala nebulozitate joasa sau ceata, iar vantul va sufla slab. Temperatura maxima va fi 4...6 grade, iar cea minima de -4...-2 grade, posibil mai scazuta la periferie.

Vremea luni in tara
Vremea va fi in continuare mai calda decat in mod obisnuit, cu deosebire in vestul tarii, la deal si la munte. Cerul va fi temporar noros si pe arii restranse va ploua slab in nord si nord-vest. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu usoare intensificari in zona montana inalta.
 
Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 si 13 grade, cu cele mai scazute valori in zonele joase din sud sau est a teritoriului, unde local va mai fi ceata, asociata si cu burnita. Minimele termice se vor incadra intre -5 si 5 grade.

Vremea luni in Bucuresti
Mai ales in prima parte a zilei si noaptea va fi nebulozitate joasa sau ceata. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 3...5 grade, iar cea minima de -3...-1 grad.
12 decembrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.