Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 11-13 decembrie 2014

Prognoza meteo 11-13 decembrie 2014

Vremea joi in tara
Joi, vremea va fi mai blanda sub aspectul precipitatiilor, insa in cursul noptii temperaturile vor fi mai scazute in comparatie cu noptile precedente. In cursul zilei in regiunea Olteniei cerul va fi variabil in timp ce in restul tarii vor predomina norii. In prima parte a zilei local se vor inregistra precipitatii mixte slab insemnate cantitativ in nord-vestul tarii. In restul tarii precipitatiile mixte isi vor face aparitia in timpul zilei doar izolat, in timp ce pe timpul noptii, pe arii restranse din regiunea de sud-est vor aparea ploile si lapovita care favorizeaza depunerea de polei. 

Vantul va bate de la slab si pana la moderat, avand unele intensificari in regiunea montana. Astfel, temperaturile maxime la nivelul intregii tari se vor situa intre 1 si 8 grade, in timp ce minimele intre -5 si 2 grade, ceva mai ridicate pe litoral. Izolat in cursul diminetii si local in timpul noptii in zonele joase se va semnala ceata. 

Vremea joi in Bucuresti
Cerul va avea innorari, mai ales seara si noaptea, dar conditiile de precipitatii vor fi reduse. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 4 grade, iar cea minima va fi de -2..-1 grad, mai scazuta in zona preoraseneasca. Spre sfarsitul intervalului se va forma ceata.

Vremea vineri in tara
Vremea va fi in general frumoasa, dar relativ rece dimineata si noaptea in majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil, cu unele innorari, mai ales ziua, in Maramures si in zona Carpatilor Orientali, unde local vor cadea precipitatii slabe, predominant sub forma de ninsoare, dar si in Dobrogea, unde izolat vor mai fi in special ploi slabe. Mai ales dimineata si noaptea, local in zonele joase va fi ceata. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte si pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 10 grade, iar cele minime se vor incadra intre -8 si 3 grade, mai scazute in estul Transilvaniei si in nordul Moldovei, spre -10...-13 grade.

Vremea vineri in Bucuresti
Cerul va fi variabil, dar dimineata si noaptea se va forma ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 7 grade, iar cea minima va fi de -2..-1 grad, mai scazuta in zona preoraseneasca.

Vremea sambata in tara
Vremea se va mentine destul de rece dimineata si noaptea in majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil, dar mai ales la inceputul si la sfarsitul intervalului, in zonele joase va fi ceata sau nebulozitate joasa stratiforma. Noaptea in nord-vestul tarii nebulozitatea se va accentua si pe arii restranse vor cadea precipitatii, predominant sub forma de ploaie, iar la munte mai ales ninsori. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in zona montana. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 0 si 10 grade, iar cele minime se vor incadra intre -8 si 2 grade, mai scazute in estul Transilvaniei spre -14 grade, dar si mai ridicate in Dealurile de Vest, spre 4 grade.

Vremea sambata in Bucuresti
Cerul va fi variabil, dar mai ales dimineata si noaptea va fi ceata sau nebulozitate joasa stratiforma. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 6 grade, iar cea minima va fi de -2..-1 grad, mai scazuta in zona preoraseneasca.
10 decembrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.