Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Bucurestiul fara soare de 28 de zile. Sunt sanse sa apara joi.

Bucurestiul fara soare de 28 de zile. Sunt sanse sa apara joi.

Potrivit Directorului Administratiei Nationale de Meteorologie, Ion Sandu, soarele nu a mai aparut in Capitala de 28 de zile, insa exista sanse ca acest lucru sa se petreaca in cursul zilei de joi. 

Tot in cadrul comandamentului de iarna de la Guvern, Ion Sandu a mai specificat faptul ca, in urmatoarele 36 de ore, cantitatea de precipitatii pot atinge pana la 50 de litri pe metru patrat in sudul tarii, cu un posibil strat de zapada de circa 15-20 de centimetri si intensificari ale vantului, care la rafala pot atinge viteze de 50-60 de kilometri/ora.

"Incepand cu dupa-amiaza zilei de miercuri-joi, exista sanse sa apara si soarele. In prezent avem 28 de zile de cand soarele nu a mai aparut la Bucuresti", a declarat Sandu. 


Totodata, el a anuntat ca, incepand cu ziua de joi si pana in preajma intervalului 16-20 decembrie se vor inregistra precipitatii preponderent in regiunea de vest a tarii sub forma de ninsori slabe. 
9 decembrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.