Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 9-11 decembrie 2014

Prognoza meteo 9-11 decembrie 2014

Vremea marti in tara
In a doua zi din aceasta saptamana vremea va continua sa ramana inchisa. De asemenea, se vor semnala precipitatii in toata tara. In regiunea Olteniei si a Munteniei ploile vor continua, astfel incat se vor inregistra cantitati de apa intre 20 si 40 de litri pe metru patrat. In regiunea Moldovei se vor inregistra precipitatii mixte, predominant ninsori in regiunea subcarpatica, in timp ce stratul de zapada va depasi local 15-20 cm, in special in Carpatii Meridionali si de Curbura. 

In Dobrogea, Banat si Crisana va ploua slab, in timp ce in Transilvania si in Maramures si trecator in sudul tarii precipitatiile vor fi mixte. Vantul va bate de la slab la moderat, avand unele intensificari in regiunile sud-estice, unde rafalele vor depasi 55-60 km/h, iar izolat pe crestele montane vantul va viscoli si spulbera zapada. Temperaturile maxime ale zilei la nivelul intregii tari vor fi cuprinse intre -2 si 8 grade, in timp ce minimele se vor incadra intre -3 si 4 grade. 

Vremea marti in Capitala
Vremea se va mentine inchisa. Va ploua continuu, astfel ca se vor cumula cantitati de apa mai insemnate. Vantul va sufla moderat. Temperatura maxima va fi de 3...4 grade, iar cea minima de 1...2 grade.

Vremea miercuri in tara
Vremea se va mentine inchisa si, mai ales ziua, vor fi precipitatii in majoritatea regiunilor, dar in diminuare din punct de vedere cantitativ. In sud si sud-est si pe spatii mai restranse in vestul teritoriului vor fi mai ales ploi, iar in est si in centru precipitatii mixte.
 
In zona de munte local va mai ninge slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in regiunile estice si sud-estice, in special la inceputul zilei, dar si pe crestele montane, unde trecator va viscoli sau spulbera zapada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 si 6 grade, iar cele minime intre -4 si 2 grade. In zonele joase, spre sfarsitul intervalului, vor fi conditii de ceata.

Vremea miercuri in Capitala
Cerul va fi noros si indeosebi ziua vor fi precipitatii predominant sub forma de ploaie. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 2 grade, iar cea minima va fi de 0...1 grad.

Vremea joi in tara
Vremea se va ameliora sub aspect precipitatiilor, dar noaptea va fi mai rece decat precedentele. Cerul va fi mai mult noros in jumatatea nordica a teritoriului, unde pe arii restranse vor fi precipitatii slabe, indeosebi lapovita si ninsoare, in timp ce in restul tarii innorarile vor fi temporare, iar spre sfarsitul intervalului in sudul extrem si in sud-est vor fi posibile precipitatii izolate, predominant sub forma de ploaie, ce vor favoriza depunerea de polei.
 
Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari noaptea in zona Carpatilor Meridionali. Temperaturile maxime se vor incadra intre 0 si 8 grade, iar cele minime intre -8 si 0 grade, mai ridicate pe litoral. Dimineata si noaptea local se va semnala ceata.

Vremea joi in Capitala
Vremea se va ameliora ca aspect. Cerul va fi temporar noros, iar spre sfarsitul intervalului vor fi posibile precipitatii slabe, predominant sub forma de ploaie. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 5 grade, iar cea minima va fi de -2...-1 grad.
8 decembrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.