Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 6-8 decembrie 2014

Prognoza meteo 6-8 decembrie 2014

Vremea sambata in tara
De Mos Nicolae vremea va fi predominant inchisa. In regiunea sudica a tarii si local in restul teritoriului se vor semnala ploi si burnite, exceptie facand zona montana si nordul Moldovei, unde in timpul noptii se vor inregistra lapovite si ninsori. Pe arii restranse, predominant in regiunea de sud a Moldovei si in Baragan vor persista conditiile de producere a poleiului. Cantitatile de precipitatii vor depasi izolat 15 litri pe metru patrat in regiunea de sud a tarii si la munte.
 
Intensificari ale vantului se vor inregistra in sudul Banatului si al Transilvaniei dar si pe crestele montane. Temperaturile diurne la nivelul intregii tari se vor situa sub mediile climatologice specifice acestei date calendaristice in Moldova, Muntenia si Oltenia, in timp ce in restul tarii vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -1 si 11 grade in timp ce minimele se vor situa intre -4 si 6 grade. Pe arii restranse se va semnala si ceata. 

Vremea sambata in Capitala
Vremea va fi inchisa, iar regimul termic se va mentine sub cel normal pentru aceasta data. Temporar va ploua, iar vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima va fi de 2...3 grade, iar cea minima de 1...2 grade.

Vremea sambata la munte
Vremea va fi in general inchisa, iar aria precipitatiilor se va extinde treptat incepand dinspre masivele sudice. Acestea vor fi sub forma de ploaie, iar pe creste lapovita si ninsoare si se vor semnala pe arii extinse in Carpatii Meridionali si local in rest. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe creste. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de ziua anterioara.

Vremea duminica in tara
Vremea va fi inchisa, cu precipitatii pe arii extinse in toate regiunile. Acestea vor fi sub forma de ploaie, iar in jumatatea de nord a Moldovei si pe crestele montane vor predomina lapovita si ninsoarea. Izolat se va forma polei. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -1 si 9 grade, iar cele minime se vor incadra intre -3 si 5 grade. In zonele joase vor fi conditii de ceata.

Vremea duminica in Capitala
Vremea va fi in continuare inchisa. Temporar va ploua, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 3 grade, iar cea minima va fi de 1...2 grade.

Vremea duminica la munte
Vremea se va mentine inchisa si temporar se vor semnala precipitatii. Acestea vor fi sub forma de ploaie, iar in zonele mai inalte si in Carpatii Orientali mixte, cu tendinta de transformare in ninsoare. Izolat se va forma polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste. Valorile termice vor fi in scadere fata de intervalul anterior.

Vremea luni in tara
Vremea se va mentine inchisa si temporar se vor semnala precipitatii cu caracter local. In vestul, centrul si nordul tarii acestea vor fi mixte, iar in restul teritoriului mai ales ploi. Izolat se va forma polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -1 si 7 grade, iar cele minime se vor incadra intre -4 si 3 grade.

Vremea luni in Capitala
Vremea va fi inchisa si temporar se vor semnala precipitatii predominant sub forma de ploaie. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 2...3 grade, iar cea minima de -1...0 grade.
5 decembrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.