Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 6 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 5-7 decembrie 2014. Cum va fi vremea de Mos Nicolae

Prognoza meteo 5-7 decembrie 2014. Cum va fi vremea de Mos Nicolae

Vremea vineri tara
Vineri, in afara arcului extracarpatic vremea continua sa fie mai rece decat in mod normal pentru aceasta perioada a anului. In restul tarii temperaturile se vor situa peste mediile climatologice specifice inceputului lunii decembrie. Cerul va fi preponderent variabil in regiunea de nord-vest a tarii, in timp ce in celelalte regiuni vor fi innorari, cu un caracter mai persistent in regiunile de sud si de est ale tarii. Vor aparea si precipitatii slab insemnate cantitativ pe arii extinse, in jumatatea de sud a tarii si izolat in rest. Se vor semnala ploi si burnite, in timp ce in Moldova si in regiunea montana, trecator vor aparea si lapovita si ninsoarea. 

Pe arii relativ restranse, in special in Muntenia si in Moldova vor fi conditii de polei. Vantul va bate de la slab la moderat, avand unele intensificari in regiunea de sud a Banatului si a Transilvaniei, pe crestele montane dar si pe litoral. Temperaturile maxime, la nivelul intregii tari, se vor situa intre -3...-2 grade Celsius in Moldova si 12 grade Celsius in Maramures si Crisana. Minimele termice se vor inregistra intre -4 si 6 grade, mai scazute in depresiunile Carpatilor Orientali. In cursul acestei nopti dar si al diminetii, pe arii restranse vor fi conditii de ceata. 

Vremea vineri in Bucuresti
Vremea va fi inchisa si mai rece decat in mod normal pentru aceasta data. Vor fi burnite sau ploi slabe, iar mai ales dimineata si noaptea vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 1 grad, iar cea minima va fi de -1...0 grade.

Vremea vineri la munte
Cerul va fi noros si local se vor semnala precipitatii mixte in Carpatii Meridionali si izolat ninsori in Carpatii Orientali. În restul zonei montane cerul va fi variabil, iar conditiile de precipitatii reduse. Pe arii restranse vor fi depuneri de polei, iar vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul anterior. Noaptea si dimineata, pe vai si in depresiuni se va semnala ceata.

Vremea sambata in tara
Vremea va fi predominant inchisa, iar aria precipitatiilor se va extinde in cea mai mare parte a tarii. Vor fi ploi, exceptand nordul Moldovei si zona montana inalta, unde se vor semnala precipitatii mixte. Pe arii restranse, in special in Moldova si Baragan se mentin conditiile pentru producerea poleiului. Cantitatile de apa vor depasi izolat 15 l/mp in regiunile sudice si la munte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului si al Transilvaniei, precum si pe crestele montane. Regimul termic se va mentine sub mediile multianuale specifice acestei perioade in Moldova, Muntenia si Oltenia, in timp ce in restul teritoriului, va fi mai cald decat in mod obisnuit. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -1 si 11 grade, iar cele minime intre -4 si 6 grade. Pe arii restranse va fi ceata.

Vremea sambata in Bucuresti
Vremea se va mentine inchisa, iar regimul termic se va mentine sub cel normal pentru aceasta data. Temporar va ploua, iar vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 2 grade, iar cea minima va fi de 1...2 grade.

Vremea duminica in tara
Vremea va fi inchisa si se vor semnala precipitatii pe arii relativ extinse in toate regiunile. Acestea vor fi sub forma de ploaie, iar in jumatatea de nord a Moldovei si pe crestele montane se vor transforma treptat in lapovita si ninsoare. Izolat se va forma polei. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -1 si 9 grade, iar cele minime se vor incadra intre -3 si 5 grade. În zonele joase vor mai fi conditii de ceata. 

Vremea duminica in Bucuresti
Vremea va fi in continuare inchisa. Temporar va ploua, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 3 grade, iar cea minima va fi de 1...2 grade.
4 decembrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.