Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 2-4 decembrie 2014

Prognoza meteo 2-4 decembrie 2014

Marti vremea va fi inchisa si mai rece decat in mod normal pentru aceasta data calendaristica, in special in regiunile extracarpatice. Precipitatii se vor semnala pe arii extinse, sub forma de ninsoare in Transilvania si in Moldova, unde se va depune un alt strat de zapada, mixte in Oltenia, Muntenia si in Maramures, iar in rest preponderent ploi. 

La nivel local se vor mentine conditii de producere a poleiului. Vantul va avea intensificari, cu viteze ce la rafala vor depasi 50-60 km/h in sudul si centrul tarii, iar la munte si in sudul Banatului va sufla tare, cu viteze de 80 km/h. Local si temporar zapada va fi viscolita. Temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre intre -3 si 7 grade. Dimineata, in regiunile joase se vor inregistra conditii de ceata. 

Vremea in Transilvania, Banat, Crisana si Maramures
In regiunile intracarpatice, vreme inchisa cu precipitatii mixte in Maramures, mai multe ninsori in Transilvania si mai mult ploi in Banat si Crisana. Vantul bate tare la munte si in sudul Bantului. Maximele, negative in depresiuni, minus 3, minus 4 grade, si pozitive in rest pana la 5-6 grade in Campia de Vest.

Vremea in Muntenia si Oltenia
In sud, vreme rece, cu vant, precipitatii mixte si conditii de polei. Maximele, mai mici decat normal, sunt predominant intre 0 si 2 grade.

Vremea in Dobrogea
Si in Dobrogea e frig, vantul este alert, cad precipitatii mai ales sub forma de ploaie si se poate produce polei. 2 grade la amiaza la Tulcea si 5 la Constanta.

Vremea in Moldova
In Moldova, vreme de iarna, cu ninsori dar izolat si lapovita si ploaie, cu maxime negative de la 0 grade in Galati pina la minus 3 la Suceava.

Vremea in Bucuresti
In Capitala, tot vreme inchisa si rece. Temporar vor fi precipitatii mixte si vor mai fi conditii de producere a poleiului. Vantul va avea intensificari, iar la rafala va depasi 45...50 km/h. minus 4...minus 2 grade dimineata. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de minus 1 grad.

Vremea la munte 
La munte, vremea va fi in general inchisa si mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data din an, iar temporar se vor semnala precipitatii slabe pe arii relativ extinse. Acestea vor fi predominant sub forma de ninsoare in Carpatii Orienatli si Meridionali, unde se va depune strat nou de zapada si mixte in restul zonei montane, unde izolat vor fi conditii de formare a poleiului. Vantul va sufla tare, cu peste 80 km/h, indeosebi pe creste, unde trecator ninsoarea va fi viscolita. Vor fi 2 grade la Stana de Vale, 1 grad la Paltinis, minus 2 grade la Predeal, minsu 4 grade la Sinaia si minus 6 pe Ceahlau Toaca.

Vremea miercuri in tara
Miercuri, temperatura mai creste putin dar vremea este tot rece pentru aceasta data in regiunile extracarpatice. Temporar, se vor semnala precipitatii slabe, mixte in Oltenia si Muntenia si predominant ploi in sudul Banatului si in Dobrogea si mai ales ninsori la munte. Izolat va ninge si in Moldova. Putin soare doar in nord-vestul si centrul tarii. Vantul va mai avea unele intensificari la munte si in sud-vestul si sudul tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre minus 4...minus2 grade in Moldova si 9 grade in Dealurile de Vest.

Vremea miercuri in Bucuresti
In Capitala se mai incalzeste un pic: minus 2 grade dimineata si in jur de 1 grad la amiaza. Cer noros si trecator precipitatii slabe, mixte.

Vremea joi in tara
Joi in regiunile extracarpatice vreme usor mai rece decat in mod normal, cer noros si pe arii restrinse burnite sau precipitatii slabe predominant sub forma de ploaie ce vor favoriza depuneri de polei. In Muntii Banatului si in zona subcarpatica a Olteniei, trecator va fulgui. In restul teritoriului, cer variabil si valori termice putin peste normal. Maximele, in usoara crestere fata de ziua anterioara, vor fi cuprinse intre minus 2...0 grade in nordul Moldovei si 9...10 grade in nord-vest.

Vremea joi in Bucuresti
In Bucuresti, temperatura continua sa creasca. minus 1 grad dimineata si conditii de ceata si 2-3 grade la amiaza. Trecator, in primele ore ale zilei mai sunt burnite sau precipitatii slabe predominant sub forma de ploaie si conditii de polei.
2 decembrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.