Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 28-30 noiembrie 2014

Prognoza meteo 28-30 noiembrie 2014

Vremea vineri in tara
La acest sfarsit de saptamana vremea continua sa fie deosebit de rece local in regiunile extracarpatice si centrale, iar in regiunea de vest si sud-est a tarii temperaturile diurne vor fi in crestere in comparatie cu intervalul precedent, aflandu-se in apropierea mediilor climatologice specifice pentru aceasta data din calendar. 

Cerul va fi preponderent noros iar temporar se vor inregistra precipitatii slabe in majoritatea tarii, sub forma de ninsoare in Moldova, iar pe arii restranse, in Oltenia si Muntenia, precipitatii mixte in Transilvania si Maramures si in special ploi in regiunea Banatului, a Crisanei si in Dobrogea. Izolat se va produce polei in timp ce vantul va bate de la slab la moderat. Temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre -3 grade Celsius in Moldova si 8 grade Celsius in Banat, in timp ce minimele diurne vor fi cuprinse intre -6 si 5 grade. In zonele joase, in regiunile de sud si sud-est in cursul diminetii si al noptii se va semnala ceata. 

Vremea in Capitala
Vremea se va mentine deosebit de rece pentru aceasta data. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 1 grad si cea minima va fi de de -2...-1 grad. Cerul va fi mai mult noros si, trecator, indeosebi seara si in prima parte a noptii, se vor semnala precipitatii slabe, mai ales lapovita si ninsoare. Vantul va sufla in general slab. Se va semnala ceata dimineata si noaptea.

Vremea la munte
Vremea se va incalzi usor in masivele vestice, unde valorile termice se vor situa in jurul celor normale pentru aceasta data din an, in timp ce, in restul zonelor montane regimul termic va fi caracterizat in continuare de valori de temperatura mai coborate decat in mod obisnuit. Cerul va fi mai mult noros si temporar se vor semnala precipitatii slabe sub forma de ninsoare in Carpatii Orientali, mixte in cei Meridionali si predominant sub forma de ploaie in Carpatii Occidentali. Vantul va sufla slab si moderat. Cu totul izolat vor fi posibile depuneri de polei, iar pe vai si in depresiuni, in primele ore ale intervalului vor fi conditii de ceata.

Vremea sambata in tara
Temperatura aerului va marca o crestere usoara, iar regimul termic va fi apropiat de cel normal pentru aceasta perioada a anului in regiunile intracarpatice, in timp ce in rest valorile termice se vor situa sub mediile multianuale ale datei calendaristice. Cerul va fi variabil in nord-vest si mai mult noros in rest si temporar va ploua in Banat si Crisana, va ninge in Moldova, vor predomina ploile in Transilvania, iar in Oltenia, Muntenia si Dobrogea vor fi precipitatii mixte ziua si predominant ninsori noaptea. Izolat se va produce polei. In cursul zilei, vantul va avea unele intensificari in sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 grade in Moldova si 11 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime se vor situa, in general, intre -6 si 4 grade. In zonele joase din sud, dimineata va fi ceata.

Vremea sambata in Capitala
Vremea se va mentine mai rece decat in mod obisnuit pentru aceasta data calendaristica. Cerul va fi mai mult noros, dimineata va fi ceata, iar dupa-amiaza si noaptea se vor semnala precipitatii slabe mixte. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 2...3 grade, iar cea minima de -2...-1 grad.
 
Vremea sambata la munte
Innorarile vor persista si temporar se vor semnala precipitatii slabe sub forma de ninsoare in Carpatii Orientali, mixte in grupa estica a Carpatilor Meridionali si sub forma de ploaie in restul masivelor montane. Cu totul izolat vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de ziua anterioara.

Vremea duminica in tara
Vremea se va mentine deosebit de rece in regiunile extracarpatice si va fi normala termic in rest. In nordul tarii innorarile vor fi temporare, dar in restul teritoriului va fi cer noros si temporar vor cadea precipitatii, in general slabe cantitativ. Vor fi fulguieli in Moldova, in estul si nordul Munteniei si in sudul Transilvaniei, in timp ce in Oltenia ziua vor fi precipitatii mixte, iar noaptea va ninge. In celelalte regiuni va burnita trecator sau vor fi ploi slabe, izolat. Pe arii restranse vor fi depuneri de polei. Vantul va avea unele intensificari spre sfarsitul intervalului in sud-vestul extrem si local in sudul tarii si doar cu totul izolat in rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 grade in Moldova si 9 grade in Banat, iar cele minime se vor incadra intre -11 si 5 grade.

Vremea duminica in Capitala
Vremea va fi in continuare deosebit de rece pentru sfarsitul lunii noiembrie. Innorarile accentuate vor persista si temporar va ninge slab, iar noaptea vantul se va intensifica usor. Temperatura maxima va fi de 0...1 grad, iar cea minima de -4...-3 grade.

Vremea duminica la munte
Cerul va fi mai mult noros si temporar vor mai fi precipitatii in general slabe cantitativ. Acestea vor mai ales sub forma de ninsoare in Carpatii Orientali si Meridionali, in timp ce, in restul zonei montane vor predomina ploile.Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari spre sfarsitul intervalului in zona Muntilor Banatului. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din intervalul anterior.
28 noiembrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.