Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 7 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 27-28 noiembrie 2014

Prognoza meteo 27-28 noiembrie 2014

Vremea joi in tara
Astazi vremea continua sa fie rece, chiar deosebit de rece in regiunile din exteriorul arcului carpatic. Pe parcursul zilei cerul va fi preponderent noros, iar cu totul izolat se vor inregistra precipitatii slab insemnate cantitativ sub forma de fulguieli in zona subcarpatica a Moldovei si a Munteniei, dar si in Oltenia si Dobrogea. In cursul noptii innorarile vor deveni accentuate in jumatatea de sud-vest a teritoriului si se vor semnala  precipitatii mixte in Banat, local in Crisana si, posibil, in Oltenia, favorizand producerea de polei.

In special in cursul diminetii si al noptii, pe arii restranse se va semnala ceata. Vantul va bate de la slab la moderat. Temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre -3 grade Celsius, izolat in nordul Moldovei si 6 grade Celsius, local in vestul si sud-vestul tarii. Temperaturile minime se vor situa intre -12 grade Celsius in estul Transilvaniei si 2 grade in sudul Banatului. 

Vremea joi in Capitala
Vremea va fi deosebit de rece. Cerul va fi temporar noros, iar spre sfarsitul intervalului vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla slab pana 
la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 1 grad, iar cea minima va fi de -6...-4 grade.

Vremea vineri in tara
Vremea va fi in continuare deosebit de rece in regiunile extracarpatice si in depresiuni, in timp ce in vestul teritoriului valorile termice, in crestere fata de intervalul precedent, vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta perioada.
 
Cerul va fi mai mult noros si temporar se vor semnala precipitatii slabe in cea mai mare parte a tarii, predominant sub forma de ninsoare in centru si est, mixte in sud si mai ales ploi in vest. Izolat, mai ales in sud, se va produce polei. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -4 grade in Moldova si 8 grade in Banat, iar cele minime se vor incadra intre -7 si 5 grade. În zonele joase, indeosebi la inceputul intervalului, va mai fi ceata.
27 noiembrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.