Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 26 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 26-27 noiembrie

Prognoza meteo 26-27 noiembrie

Vremea miercuri in tara
In decursul zilei de miercuri procesul de racire va continua, motiv pentru care temperaturile din tara vor fi intr-o scadere usoara. Astfel, vremea va fi rece, chiar deosebit de rece pentru aceasta data calendaristica in regiunile extracarpatice. Preponderent, in sudul si estul teritoriului, dar si in zonele joase din restul tarii cerul va fi noros. Totusi, ninsorile slabe sau burnita vor avea un caracter trecator si izolat. 
 
Miercuri, valorile termice diurne vor continua sa scada usor, astfel incat vremea va fi rece, chiar deosebit de rece in regiunile extracarpatice. Cerul va fi mai mult noros in sudul si in estul tarii, dar si in zonele joase din restul teritoriului, insa doar trecator si izolat vor fi ninsori slabe sau burnita.

La orele diminetii ceata isi va face simtita aparitia, local in vestul si nord-vestul tarii si pe arii restranse in rest. Vantul va bate de la slab la moderat, inregistrand unele intensificari pe litoral. Astfel, valorile termice diurne ale zilei se vor situa intre -4 grade si 7 grade Celsius, in timp ce minimele vor fi cuprinse intre -10 si 0 grade Celsius. 

Vremea in Capitala
Miercuri, vremea va fi deosebit de rece pentru aceasta data din an, cu o temperatura maxima in jurul valorii de 1 grad si o minima de -4...-3 grade. Cerul va fi mai mult noros, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Vor fi conditii de ceata.

Vremea joi in tara
Vremea se va mentine rece joi, chiar deosebit de rece in regiunile extracarpatice. Cerul va fi temporar noros si izolat se vor semnala precipitatii slabe, mai ales fulguieli, in zona subcarpatica a Moldovei si Munteniei, precum si in Oltenia. In cursul noptii, izolat in Banat, vor fi conditii de precipitatii slabe mixte, care pot favoriza formarea poleiului.
 
Mai  ales dimineata si noaptea, pe arii restranse se va semnala ceata. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -4 si 6 grade, iar cele minime se vor incadra intre -9 si 1 grad, mai coborate in estul Transilvaniei.
26 noiembrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.