Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 22 septembrie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 25-26 noiembrie

Prognoza meteo 25-26 noiembrie

Vremea marti in tara
Marti, vremea se prezinta rece pentru aceasta perioada a anului, in special in regiunea de sud si in cea de est a teritoriului, unde cerul va fi preponderent noros iar izolat se vor inregistra ninsori slabe sau chiar fulguieli. In restul regiunilor din tara innorarile vor avea caracter temporar si trecator.
 
De asemenea, vor fi si conditii de precipitatii mixte slab insemnate cantitativ. Vantul va bate de la slab la moderat, avand unele intensificari in zona Deltei Dunarii. Temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre -2 grade Celsius si 7 grade Celsius, in timp ce minimele vor fi cuprinse intre -10 si 0 grade Celsius. In zonele zoase, in cursul diminetii dar si al noptii, local se va produce ceata. 

Vremea in Capitala
Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 si 7 grade, iar cele minime intre -10 si 0 grade. In zonele joase, dimineata si noaptea, local se va semnala ceata.

Vremea miercuri in tara
Valorile termice diurne vor continua sa scada usor, astfel incat vremea va fi rece, chiar deosebit de rece in regiunile extracarpatice. Cerul va fi mai mult noros in sudul si in estul tarii, dar si la munte, insa doar trecator si izolat vor fi ninsori slabe. In restul teritoriului, cerul va fi variabil la partial noros. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 grade si 7 grade, iar cele minime se vor incadra, in general, intre -8 si -2 grade. Pe arii restranse in zonele joase va fi ceata.
25 noiembrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.