Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 1 martie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 24-26 noiembrie 2014

Prognoza meteo 24-26 noiembrie 2014

La inceputul acestei saptamani vremea continua sa fie rece pentru aceasta perioada a anului. Asadar, temperaturile maxime la nivelul intregii tari se vor situa intre 1 grad Celsius in Moldova si 9 grade Celsius in Dealurile Banatului si Crisanei. Cer variabil se va intalni in regiunea de vest si nord-vest a tarii, in timp ce in restul tarii norii vor persista.
 
Temporar vor aparea si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare slab insemnate cantitativ, local in Moldova si in regiunea montana, iar pe arii restranse in Transilvania, Dobrogea, Muntenia si Oltenia. Intensificari ale vantului se vor semnala in sudul Banatului dar si pe litoral. 

Vremea in Transilvania, Banat, Crisana si Maramures
Regiunile intracarpatice au parte si de soare – in partea vestica (Banat, Crisana, Maramures), unde la amiaza vor fi 7...8 grade, chiar si 9 grade in Dealurile de Vest. In estul Transilvaniei norii persista toata ziua si izolat vor fi lapovite sau ninsori slabe, iar in aceaste conditii, iata in Brasov maxima va fi de numai 2 grade.

Vremea in Muntenia si Oltenia
Vremea este in continuare rece si mohorata in sud. Pe arii restranse vor fi prefipitatii slabe – ploaie si burnita la ses si ninsoare in dealurile subcarpatice. Vantul devine moderat, iar la amiaza vor fi maxime de 4 grade in Craiova, Pitesti si Giurgiu si 3 grade la Buzau si Braila.

Vremea in Dobrogea
Aceeasi vreme rece si in Dobrogea, unde plafonul noros va fi consistent si astfel pana la amiaza nu se vor depasi 5 grade in Constanta si 3 grade la Tulcea. Sunt posibile si precipitatii mixte, iar vantul va sufla mai tare pe litoral, unde va amplifica si mai mult senzatia de frig.

Vremea in Moldova
Iarna este la ea acasa in Moldova, unde local se vor semnala precipitatii slabe sub forma de ninsoare, iar temperaturile vor fi mai potrivite pentru luna ianuarie. minus 1 grad vor fi la Suceava, 1 grad cu plus la Iasi si Bacau si 3 grade la Galati.

Vremea in Bucuresti
In Bucuresti vremea va fi rece si inchisa. Trecator vor fi posibile precipitatii slabe, mixte – mai ales lapovita sau ninsoare. Vantul va fi sprinten, dar fara sa treaca de moderat. Dimineata va fi in jur de 1 grad, iar la amiaza vor fi cel mult 4 grade.

Vremea la munte
La munte vremea va fi rece pentru aceasta data. Temperaturile maxime vor fi in general sub limita de inghet: minus 6 grade pe Vf Toaca, minus 1 grad la Predeal si Paltinis, minus 2 grade la Semenic si 3 grade la Stana de Vale. Cerul va fi mai mult noros in Carpatii Orientali si Meridionali, unde local va ninge slab, in timp ce, in restul zonei montane innorarile vor fi temporare, iar ninsorile slabe, vor fi posibile doar izolat. 

Vremea marti in tara
Marti vremea va fi in continuare rece pentru aceasta perioada din an. Pe arii restranse vor cadea precipitatii slabe, sub forma de ninsoare la munte si in nord si mixte, in restul teritoriului. Maximele vor fi cuprinse intre minus 2 si 7 grade, cu cele mai scazute valori in nordul Moldovei. In zonele joase, dimineata, se va semnala ceata.

Vremea marti in Bucuresti
In Capitala vremea va fi in continuare rece. minus 3...minus 2 grade vor fi in zori, iar pana la amiaza temperatura va atinge o valoare maxima de 3...4 grade.

Vremea miercuri in tara
Miercuri va continua sa patrunda aer rece de deasupra Rusiei Europene, astfel in regiunile extracarpatice vremea va deveni deosebit de rece. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre minus 2 grade la Suceava si 7 grade la Timisoara. Cateva ninsori slabe vor cadea in special jumatatea nordica a Moldovei si in zona Carpatilor Meridionali. Zona litorala ramane cu vant mai intens, astfel temperaturile resimtite vor fi mai scazute.

Vremea miercuri in Bucuresti
Frigul se accentueaza si in capitala, unde maxima termica va fi de 0...1 grad. Cerul va fi mai mult noros, dar probabilitatea de aparitie a ninsorii slabe va fi redusa.
24 noiembrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.