Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 9 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 19-21 noiembrie 2014

Prognoza meteo 19-21 noiembrie 2014

Vreme inchisa va fi si in cursul zilei de astazi. Se vor inregistra ploi pe intreg teritoriul tarii, in special in regiunile de est, sud si centru ale tarii. In Moldova, Dobrogea dar si in jumatatea de est a Munteniei cantitatile de precipitatii vor depasi izolat 15 litri pe metru patrat. In Orientali si in Meridionali  precipitatiile vor fi mixte. Valorile termice maxime ale zilei se vor situa intre 2 grade Celsius in nordul Moldovei si 17 grade Celsius in sudul Dobrogei. Acum, dimineata, local, in regiunile extracarpatice si izolat in rest este ceata.

Vremea in Transilvania, Banat, Crisana si Maramures
Tot vreme fara soare in regiunile intracarpatice si va ploua in special in Transilvania. Chiar si asa, tot este cald pentru mijloc de noiembrie, cu maxime cuprinse intre 10 si 14 grade.

Vremea in Muntenia si Oltenia
In sud precipitatiile sunt mai abundente. In jumatatea de est a Munteniei se asteapta izolat cantitati  de peste 15 l/mp, iar la munte lapovita si ninsoare. Maximele sunt si aici peste mediile climatologice, de la 10 pana la 15 grade.

Vremea in Dobrogea
In Dobrogea aceeasi vreme inchisa, ploi moderate. Este insa o zi calda pentru data la care ne aflam: 15 grade la Tulcea si 17 la Constanta.

Vremea in Moldova si Bucovina
Ploua astazi pe arii extinse si in Moldova, iar in zona inalta a Carpatilor Orientali ninge. La amiaza vor fi 5 grade la Suceava si Botosani, 6 la Iasi, 7 in Bacau, 10 la Focsani si 14 la Galati.

Vremea in Capitala
Ploi si in Bucuresti azi, insa cantitatile de apa nu vor fi insemnate. Tabloul zilei este intregit de vant moderat si cel mult 10 grade la amiaza. 

Vremea la munte
La munte vremea va fi inchisa si va ploua pe arii extinse. Izolat, cantitatile de apa pot fi mai insemnate. In zona Carpatilor Orientali si in masivele inalte din Meridionali, seara si noaptea, precipitatiile se vor transforma in lapovita si ninsoare, iar vantul se va intensifica. La amiaza vor fi 9 grade la Predeal, 8 la Stana de vale si Paltinis, 6 la Sinaia, 5 la Semenic si 2 sus pe Ceahlau.

Vremea joi in tara
Maine tot vreme mohorata, dar in racire. Continua sa ploua in jumatatea estica a tarii, unde izolat se vor depasi 35 l/mp, iar in restul tarii ploua slab. La munte, in nordul Moldovei si estul Transilvaniei va ninge. Vantul va sufla tare in est si sud-vest, unde la rafala va depasi 55 km/h, iar pe crestele montane va atinge 80 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 grade in nordul Moldovei si 13 grade in sud.

Vremea joi in Capitala
Ploi si maine in Bucuresti, vant mai puternic spre seara si o maxima de 10 grade.

Vremea vineri in tara
Vineri continua sa se raceasca. Va ploua pe arii extinse in jumatatea sud-estica a tarii si izolat in rest. La munte, in Moldova si estul Transilvaniei vor fi lapovita si ninsoare. Vantul va fi puternic in regiunile sud-estice si pe crestele montane inalte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 grade si 12.

Vremea vineri in Capitala
Ziua de vineri se anunta si mai rece pentru bucuresteni, cu cel mult 7 grade, insotite de ploi.
19 noiembrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.