Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 6 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 18-20 noiembrie 2014

Prognoza meteo 18-20 noiembrie 2014

Desi pe parcursul zilei de astazi vremea continua sa fie preponderent inchisa, temperaturile se vor situa usor peste mediile climatologice specifice acestei date calendaristice. Ploile isi vor face simtita prezenta si in regiunile de vest si sud-vest ale tarii in cea de-a doua parte a zilei, iar in restul teritoriului, local se vor inregistra ploi slabe. Pe crestele montane, in Carpatii Meridionali se vor semnala si precipitatii mixte.
 
Intensificari ale vantului se vor inregistra atat la munte cat si in Campia de Vest. Temperaturile maxime ale zilei la nivelul intregii tari se vor situa intre 8 si 15 grade Celsius, pe alocuri chiar si mai scazute de 8 grade in jumatatea de nord a Moldovei. 

Vremea in Transilvania, Banat, Crisana si Maramures
In regiunile intracarpatice este cu 3...4 grade mai cald decat ieri, astfel la amiaza vor fi 13 grade la Timisoara, 15 grade la Oradea, 13 grade la Cluj Napoca, 14 grade la Sibiu si 12 grade la Brasov. Ploile revin dupa-amiaza in Banat, Crisana si Maramures si doar izolat in Transilvania, iar vantul prinde putere in Campia de Vest.

Vremea in Muntenia si Oltenia
In sud vremea va fi inchisa si umeda. Local se va asterne ceata si va burnita, iar in Oltenia, mai ales in a doua parte a zilei va incepe sa ploua. Vantul insa nu pune probleme. Maximele trec de 10 grade si se opresc la 12...13 grade.

Vremea in Dobrogea
In Dobrogea ceata este insotita de nori josi si burnita. Asadar tot vreme mohorata cu 13 grade in termometre la Constanta si Tulcea.

Vremea in Moldova si Bucovina
In Moldova ploile se opresc, dar cerul ramane noros si local va fi ceata asociata cu burnita. Temperaturile sunt normale pentru data din calendar: 12 grade in Galati, 7 grade in Bacau, 6 grade la Iasi si 5 grade la Suceava.

Vremea in Bucuresti
In Bucuresti vremea se mentine inchisa si azi. Acum dimineata este ceata, iar peste zi, din cand in cand, va ploua slab. Avem insa parte de o zi normala din punct de vedere termic, cu o maxima de 10 grade. 

Vremea la munte
La munte vremea va fi usor calda pentru aceasta data: vor fi 5 grade sus pe Ceahlau, 10 la Predeal, 11 la Paltinis si 9 grade la Stana de Vale. Cerul va fi mai mult noros, iar ploile vor fi mai insemnate in Carpatii Occidentali si in vestul Carpatilor Meridionali unde, izolat, cantitatile de apa vor depasi 20 l/mp. La altitudini mari in Carpatii Meridionali, trecator precipitatiile vor fi mixte. Vantul va avea intensificari, mai ales pe creste.

Vremea miercuri in tara
Miercuri va ploua in aproape toata tara, dar cel mai mult in est, unde se vor cumula cantitati de apa insemnate, local 20...25 l/mp si izolat 35...40 l/mp.

Vantul va sulfa mai tare in Moldova, Dobrogea si in sudul Olteniei. Valorile termice se vor mentine peste mediile climatologice, astfel ca vor fi cuprinse intre 4 grade in Bucovina si 16 grade in sud-est.

Vremea miercuri in Bucuresti
Si in Capitala va ploua temporar maine, insa la amiaza vor fi 12...13 grade.

Vremea joi in tara
Joi vremea se raceste, astfel ca la nivelul intregii tari maximele vor fi cuprinse 2 grade in nordul Moldovei si 12...13 grade in sud.
 
Nori cat cuprinde, din care in Moldova vor cadea precipitatii mixte, iar la munte ninsori. In restul tarii va ploua, iar in sud cantitatile de precipitatii vor fi insemnate. Vantul se va intensifica in aproape toata tara.

Vremea joi in Bucuresti
In Bucuresti ploi, vant moderat si o maxima de 11 grade. Cam asta ne promit meteorologii pentru ziua de joi.
18 noiembrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.