Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 7 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 17-19 noiembrie 2014

Prognoza meteo 17-19 noiembrie 2014

La inceputul acestei saptamani vremea va fi predominant inchisa, exceptie facand regiunile vestice ale unde vor fi si cateva raze de soare. In majoritatea regiunilor din tara va ploua, iar pe crestele montane, la peste 1700 m altitudine precipitatiile se vor transforma in lapovita si ninsoare.
 
Temperaturile maxime ale zilei se vor incadra intre 6 si 14 grade Celsius, temperaturi care se incadreaza in mediile climatologice specifice acestei perioare. Intensificari ale vantului se vor inregistra in sudul Banatului, in Moldova dar si la munte. 

Vremea in Transilvania, Banat, Crisana si Maramures
In regiunile intracarpatice, sanse foarte mici de soare astazi. Pe arii relative extinse ploua, iar la munte, la peste 1700 m altitudine, vor fi lapovite si ninsori. Insa tot va fi cald pentru aceasta data: peste 10 grade la amiaza, cu exceptia depresiunilor si pana la 14 grade la Resita si Timisoara. Vantul va sufla mai tare in sudul Banatului.

Vremea in Muntenia si Oltenia
In sud vreme mohorata in continuare, cu ploi slabe pe arii extinse. La amiaza vor fi 11 grade la Drobeta Turnu Severin, 10 la Craiova si Ramnicu Valcea, 9 la Buzau si 12 la Giurgiu.

Vremea in Dobrogea
Ploi si nori si in Dobrogea. 10...11 grade in zona continentala si 12 grade pe litoral, la Constanta.

Vremea in Moldova si Bucovina
Nici in Moldova nu se arata soarele. Si aici sunt asteptate ploi la ses si precipitatii mixte la munte. In plus vantul se va intensifica trecator. Aici va fi cel mai frig din tara: 5 grade la Suceava, 7 la Iasi si Bacau, 8 la Focsani si 10 la Galati.

Vremea in Capitala
Saptamana incepe in Bucuresti cu ceva ploi, ceata acum dimineata si o maxima de 11 grade. 

Vremea la munte
Vreme in general inchisa si la munte. In toate masivele montane va ploua,  iar la peste 1700 m altitudine vor fi ninsori si lapovita. Vantul va fi puternic mai ales pe creste. Temperaturile maxime vor fi normale pentru aceasta data: 7 grade la Stana de Vale, 6 la Predeal si Paltinis, 3...4 la Semenic si Sinaia si doar un grad sus pe Ceahlau.  

Vremea marti in tara
Marti va fi usor mai cald decat ar fi normal in aproape toata tara, astfel ca maximele vor fi cuprinse intre 6 grade in nordul Moldovei si 15 grade in vestul tarii. Va ploua insa pe arii extinse in vest si sud-vest, iar in restul teritoriului va burnita. Vantul va avea unele intensificari in sudul Banatului si la munte. Dimineata, in regiunile extracarpatice se va asterne ceata.

Vremea marti in Capitala
Ceata dimineata si ploi slabe peste zi sunt asteptate in Bucuresti maine. De la cele 6 grade din zori, pana la amiaza nu adunam mai mult de 12.

Vremea miercuri in tara
Si miercuri va fi mai cald decat ar fi normal la aceasta data in cam toata tara.  Va ploua pe arii extinse in centru, est si sud-est, unde izolat se pot acumula cantitati de apa mai insemnate. Vantul va avea intensificari locale in Moldova, in sudul Olteniei si pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 7 si 15 grade.

Vremea miercuri in Capitala
In Bucuresti ziua de miercuri vine tot cu ploi temporare si o maxima in jurul valorii de 12 grade.
17 noiembrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.