Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 9 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 14-16 noiembrie 2014

Prognoza meteo 14-16 noiembrie 2014

Vremea vineri in tara
Vineri, in sudul si estul teritoriului valorile termice se vor incadra in limitele spcifice acestei perioade. Cerul va fi preponderent noros, iar, mai ales in cursul zilei, se vor semnala ploi si burnite, slab insemnate cantitativ, in Oltenia, local in Muntenia si cu totul izolat in Moldova, Dobrogea si sudul Banatului. 

In restul tarii vremea continua sa fie mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada, innorarile vor fi temporare, iar conditiile de ploaie sunt suficient de reduse. Spre sfarsitul zilei, in zonele joase, pe arii restranse se va semnala ceata. Vantul va bate de la slab la moderat, avand unele intensificari in regiunea de sud a tarii. 

Temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre 7 grade Celsius in nordul Moldovei si 17 grade Celsius in Dealurile de Vest. Temperaturile minime se vor situa peste mediile climatologice la nivelul intregii tari, intre 0 si 8 grade Celsius. 

Vremea vineri in Capitala
Valorile termice diurne vor caracteriza o vreme normala pentru aceasta data, in timp ce minimele nocturne se vor situa usor peste mediile multianuale specifice perioadei. Cerul va fi mai mult noros si, indeosebi in prima parte a zilei, trecator va mai ploua slab sau va burnita, iar vantul va mai avea unele intensificari. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 10 grade, iar cea minima va fi de 5...6 grade. 

Vremea vineri la munte
In Muntii Banatului si in Carpatilor Meridionali, cerul va fi mai mult noros si mai ales in cursul zilei va mai ploua, in general slab. In restul zonelor montane, innorarile vor fi temporare, iar ploi vor fi posibile izolat. Vantul va sufla slab si moderat. Indeosebi spre sfarsitul intervalului, pe vai si in depresiuni, pe arii restranse va fi ceata. Valorile termice nu vor avea variatii semnificative fata de intervalul precedent.

Vremea sambata in tara
In regiunile extracarpatice valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice specifice perioadei, iar in restul teritoriului vremea va fi usor mai calda decat in mod normal la aceasta data.
 
Cerul va fi variabil, cu innorari in sud si sud-est, unde izolat se va semnala burnita sau ploi slabe. Mai ales dimineata si noaptea, in zonele joase, pe arii restranse va fi ceata. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Banat si pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 grade in nordul Moldovei si 18 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime se vor situa intre -1 si 9 grade, mai scazute, spre -5 grade, in depresiunile Carpatilor Orientali.

Vremea sambata la munte
Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in Muntii Banatului, unde izolat va ploua slab. Dimineata si noaptea, pe vai si in depresiuni, pe arii restranse se va semnala ceata. Vantul va sufla slab si moderat. Valorile termice diurne vor fi usor mai ridicate fata de ziua precedenta.

Vremea sambata in Capitala
Valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice specifice perioadei. Cerul va avea innorari, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 11 grade, iar cea minima va fi de 3...4 grade.

Vremea duminica in tara
In sudul si estul tarii in conditii de nebulozitate stratiforma persistenta, valorile termice diurne vor fi apropiate de mediile climatologice, in timp ce in rest, vremea se va mentine mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. Pe arii restranse in zonele joase, in special din regiunile extracarpatice, dimineata si noaptea se va semnala ceata, trecator asociata cu burnita sau ploaie slaba.
 
In jumatatea de vest a teritoriului, mai ales spre seara si in cursul noptii, innorarile se vor accentua treptat si local se vor semnala ploi slabe cantitativ. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului, nordul Moldovei si in zonele de munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 6 grade in nordul Moldovei si 17 grade in Transilvania, iar cele minime se vor situa intre -1 si 9 grade.

Vremea duminica in Capitala
Cerul va fi noros si, mai ales dimineata si noaptea, vor fi conditii de ceata. Trecator, in special in a doua parte a intervalului, va fi burnita sau ploaie slaba. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 9...10 grade, iar cea minima va fi de 5...6 grade.

Vremea duminica la munte
Vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul va fi variabil in prima parte a zilei, apoi innorarile se vor accentua incepand cu masivele vestice. In special seara si noaptea va ploua local in Carpatii Occidentali, grupele vestice ale Carpatilor Meridonali si nordul Carpatilor Orientali si izolat in restul zonei montane. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste. Pe vai si in depresiuni, dimineata si noaptea va fi ceata. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de intervalul precedent.

14 noiembrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.