Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 9 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 13-14 noiembrie 2014

Prognoza meteo 13-14 noiembrie 2014

Vremea joi in tara
In cursul zilei de joi, in regiunile extracarpatice cerul va fi innorat iar local se vor inregistra burnite dar si ploi, in special in partea de sud a tarii, unde izolat se vor inregistra cantitati de precipitatii de 10-15 litri pe metru patrat. In vestul, nord-vestul dar si in cetrul tarii, vremea continua sa fie mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada calendaristica, cerul va fi partial noros, iar cu totul izolat si in cea de-a doua parte a zilei se vr semnala ploi slabe. 

Vantul va bate de la slab la moderat, avand unele intensificari in regiunea de sud a banatului si pe crestele montane, iar in cursul noptii rafale se vor inregistra si in Oltenia, Muntenia si Dobrogea. Astfel, temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre 8 grade Celsius in nordul Moldovei si 18 grade Celsius in partile de vest ale tarii. Minimele vor fi cuprinse intre 2 si 11 grade iar pe arii restranse se va semnala ceata. 

Vremea joi in Bucuresti
Vor fi innorari persistente si temporar va ploua. Vantul va deveni in general moderat. Temperatura maxima va fi in jur de 13 grade, iar cea minima de 8...9 grade.

Vremea vineri in tara
Cerul se va mentine mai mult noros in regiunile sudice si estice. Mai ales in cursul zilei va ploua, in general slab, in Oltenia, cea mai mare parte a Munteniei, local in Dobrogea si pe arii restranse in Moldova si Banat. In restul teritoriului, innorarile vor fi temporare, iar ploi pot sa apara doar izolat. 

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in regiunile sudice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 grade in Moldova si 17 grade in Maramures, iar cele minime se vor situa, in general, intre 0 si 8 grade. Indeosebi spre sfarsitul intervalului, in zonele joase, local se va semnala ceata.
13 noiembrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.