Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 20 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 12-13 noiembrie 2014

Prognoza meteo 12-13 noiembrie 2014

Vremea miercuri in tara
La mijlocul acestei saptamani, in regiunea de sud si cea de est a teritoriului vremea se prezinta inchisa, vor fi innorari persistente in timp ce la orele diminetii dar si in timpul noptii se va semnala ceata iar local se vor inregistra ploi slabe sau burnita. Astfel, temperaturile diurne se vor situa in apropierea mediilor climatologice specifice acestei perioade. 

In regiunile intracarpatice vremea continua sa fie mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada a anului, cerul va fi temporar noros iar cu totul izolat, in primele ore ale diminetii va fi prezenta ceata. Vantul va bate de la slab la moderat, avand unele intensificari in regiunea montana a tarii dar si in sudul Banatului. Temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre 9 grade Celsius in nordul Moldovei si 19 grade Celsius in Dealurile de Vest, in timp ce minimele vor fi cuprinse intre 2 si 10 grade. 

Vremea miercuri in Capitala
In Bucuresti, miercuri vremea va fi inchisa, cu nori josi, iar in prima parte a zilei dar si noaptea se va semnala ceata si trecator ploi slabe si burnite. Vantul va sufla de la slab la moderat. Maxima zilei in Capitala va fi de 12-13 grade, in timp ce minima va fi de 8-9 grade. 

Vremea joi in tara
Joi, in regiunile extracarpatice vremea se prezinta inchisa, cu innorari persistente si local burnite si ploi, izolat moderate cantitativ in cursul noptii. In regiunile de vest, nord-vest dar si in centrul tarii vremea va continua sa fie mai calda decat in mod normal pentru aceasta data din calendar. 

Cerul va fi partial noros iar cu totul izolat, indeosebi in cea de-a doua parte a zilei se vor inregistra ploi slabe. Vantul va bate slab si moderat, avand unele intensificari in sudul Banatului, pe crestele muntilor, iar in cursul noptii si in sudul tarii. Maximele termice se vor situa intre 8 grade Celsius in nordul Moldovei si 18 grade Celsius in nord-vestul tarii, in timp ce minimele se vor incadra intre 2 si 11 grade Celsius. Pe arii restranse se va semnala ceata. 

12 noiembrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.