Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 11-12 noiembrie 2014

Prognoza meteo 11-12 noiembrie 2014

Marti, vremea se prezinta calda in regiunea de vest si in centrul tarii, dar si in zonele de deal si de munte. In estul tarii si in sud temperaturile sunt normale pentru aceasta perioada a anului. 

Intensificari ale vantului se vor inregistra in decursul zilei de astazi doar in sudul Banatului. Astfel, temperaturile diurne la nivelul intregii tari se vor situa intre 12 si 20 de grade. 

Vremea in Transilvania, Banat, Crisana si Maramures
Sirul zilelor frumoase si calde continua in vestul arcului carpatic. Soarele va fi prezent pe toata durata zilei si va ridica mercurul din termometre pana la 19 grade la Timisoara, 20 de grade la Arad si Oradea, 19 grade la Bistrita si 17 grade la Brasov, valori cu 8...9 grade peste mediile climatologice specifice perioadei.

Vremea in Muntenia si Oltenia
Sudul este invaluit si azi in ceata sau nori de tip stratiform, asa ca sunt putine sanse de soare. Izolat si trecator va fi si burnita. In aceste conditii temperatura nu creste prea mult peste zi: doar 12...13 grade in zonele cu ceata persistenta si 17 grade la deal.

Vremea in Dobrogea
Vreme mohorata si in Dobrogea, unde din norii josi si din ceata, pe arii restranse va cadea burnita. La amiaza vor fi 14 grade la Constanta si 15 grade la Tulcea.

Vremea in Moldova
In Moldova ziua de azi nu mai este la fel de frumoasa ca cea de ieri. In zonele joase ceata persista pana la amiaza, iar temperaturile maxime nu mai trec de 13...14 grade, in toata regiunea.

Vremea in Capitala
In Capitala avem parte de o zi mohorata cu cel mult 14 grade la amiaza. Acum dimineata este ceata.

Vremea miercuri in tara
In regiunile intracarpatice vremea se va mentine mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta data calendaristica, iar cerul va fi temporar noros. 

In sudul si estul tarii valorile termice diurne se vor situa in jurul mediilor climatologice specifice perioadei, innorarile vor fi persistente si indeosebi in prima parte a zilei si noaptea local se vor semnala ceata, ploi slabe sau burnita. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane si in sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 11 si 20 de grade, iar cele minime intre 2 si 12 grade.
11 noiembrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.