Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 10-11 noiembrie 2014

Prognoza meteo 10-11 noiembrie 2014

Vremea luni in tara
La inceputul saptamanii vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada a tarii in majoritatea regiunilor din tara, insa preponderent in vestul si centrul tarii, dar si in regiunile de deal si de munte. 

In partile extracarpatice, in regiunile joase se va semnala ceata dar si nebulozitate joasa si stratiforma. Izolat, in decursul zilei vor fi si conditii de burnita. In restul tarii cerul va fi variabil, iar cu totul izolat se va semnala ceata. Vantul va bate slab si moderat. Maximele zilei se vor situa intre 11 si 21 de grade Celsius, in timp ce minimele intre 2 si 12 grade Celsius, usor mai scazute in zona depresionara a Carpatilor Orientali, unde se vor inregistra -4 grade Celsius. 

Vremea luni in Capitala
Vor fi innorari si ceata cu precadere in prima parte a zilei si noaptea, asociate trecator cu burnita. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 14 grade, iar cea minima va fi de 6...8 grade.

Vremea marti in tara
Vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit in a doua decada a lunii noiembrie indeosebi in vestul si centrul tarii, la deal si la munte, unde cerul va fi variabil si doar in orele diminetilor vor fi conditii de ceata. 

In zonele joase din sud si din est, in special in prima parte a zilei si noaptea vor fi innorari si local ceata asociata izolat cu burnita, conditii in care valorile termice diurne vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta data. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 11 si 21 de grade, iar cele minime intre 3 si 13 grade, mai scazute in depresiuni, pana la -4 grade in cele din Carpatii Orientali.
10 noiembrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.