Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 9 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 7-9 noiembrie 2014

Prognoza meteo 7-9 noiembrie 2014

Vineri, in regiunea de vest si in centrul tarii vremea va fi desebit de calda pentru aceasta perioada a anului. Pe cer se vor inregistra innorari temporar, iar izolat se pot se vor intalni ploi slabe sau burnita. Intensificari ale vantului vor continua sa fie prezente in Banat si pe crestele montane. Temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre 13 grade Celsius in Campia Romana si in Lunca Siretului, unde ceata la orele diminetii va persista si 23 de grade Celsius la Resita. 

Vremea in Transilvania, Banat, Crisana si Maramures
In continuare vreme deosebit de calda in regiunile intracarpatice. Maximele trec de 15 grade, iar la Resita temperatura ajunge la 23 de grade. Norii ne inmultesc, izolat va ploua slab, iar in Banat vantul va sufla mai tare.

Vremea in Muntenia si Oltenia
In sud, ceata acum dimineata si cer temporar noros. Maximele mai cresc putin, exceptand zonele cu ceata persistenta unde raman ca si ieri, sub 10 grade.

Vremea in Dobrogea
In Dobrogea, putina ceata matinala si cer variabil peste zi. Temperaturi maxime ridicate pentru data din calendar : 18 grade la Tulcea si 17 la Constanta.

Vremea in Moldova
In Moldova, in zonele joase din nou  este ceata, ceva mai persistenta pe valea Siretului unde si maximele vor fi mai mici: 12...15 grade. In restul regiunii maximele mai mari,  18 grade la Botosani si Iasi, 18 la Vaslui si 19 la Galati.  

Vremea in Capitala
In Bucuresti cerul va fi partial noros, iar vantul va sufla in general slab. De la nelipsita ceata si cele 3...4 grade din zori, pana la amiaza nu adunam mai mult de 12 grade. 

Vremea la munte
La munte catre seara si noaptea in Muntii Banatului si in vestul Carpatilor Meridionali va ploua slab, iar vantul va sufla mai tare doar in Muntii Bantului. Maximele raman ridicate pentru acesta data: 19 grade pe Valea Prahovei, 18 la Paltinis,16 la Stana de vale si 13 grade sus pe Ceahlau. In weekend, temperaturile mai scad, dar tot va fi cald pentru aceasta data. Norii se inmultesc si va ploua slab, sambata in Carpatii Occidentali si in jumatatea vestica a Meridionalilor, iar duminica in Muntii Banatului si in Carpatii Meridionali. Vantul ramane puternic pe creste.

Vremea sambata in tara
Sambata, vremea se mentine calda pentru acesta data chiar daca maximele mai scad. Pe arii restranse va ploua slab in vestul si in sudul teritoriului, iar in est si in sud-est va fi ceata, mai ales dimineata. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 si 21 de grade.

Vremea sambata in Capitala
In Bucuresti maine dimineata va fi ceata si vor fi conditii de ploaie slaba sau burnita. 6...7 gradein zori si 14 la amiaza.

Vremea duminica in tara
Temperaturile mai scad si duminica, dar tot va fi cald. In sud si est local va fi ceata, iar pe arii restranse va ploua slab. In restul tarii va ploua slab cu totul izolat. Maxime vor fi cuprinse intre 11 si 19.

Vremea duminica in Capitala
Saptamana se incheie in Bucuresti cu ceata, ploi slabe si o maxima de 13 grade.
7 noiembrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.