Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 3 august 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 6-7 noiembrie 2014

Prognoza meteo 6-7 noiembrie 2014

Vremea joi in tara
In decursul zilei de astazi vremea va fi calda pentru aceasta perioada a anului in aproape toate regiunile din tara, in special in regiunea vestica, in centru dar si in zonele de deal si de munte. Pe parcusul zilei cerul va fi variabil, insa pe parcusul noptii se vor semnala unele innorari temporare in vestul tarii, unde exista posibilitatea de aparitie a ploilor slabe, izolat. 

Dis-de-dimineata dar si pe timpul noptii va continua sa predomine ceata local in Muntenia, Oltenia, Moldova si izolat in Ardeal. Vantul va bate de la slab la moderat, avand unele intensificari in regiunea de vest a tarii si pe crestele montane. Maximele zilei se vor incadra intre 14 si 22 de grade Celsius, ceva mai scazute local in Lunca Dunarii, unde ceata va fi mai persistenta decat in celelalte regiuni. Temperaturile minime ale zilei se vor situa intre -4 grade in estul Transilvaniei si 14 grade Celsius in Dealurile de Vest. 

Vremea joi in Capitala
Joi, vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu ceata sau nebulozitate joasa, la inceputul zilei si pe parcursul noptii. Vantul va sufla in general slab. Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decat in zilele precedente, astfel ca maxima va fi de 15...16 grade, iar minima de 3...5 grade.

Vremea vineri in tara
Vineri, vremea va fi deosebit de calda pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii. Cerul va avea innorari temporare, iar in sud si in est dimineata si noaptea pe arii restranse va fi ceata. Izolat vor fi ploi slabe sau burnita. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in Banat si la munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 16 si 23 de grade, izolat mai mici in sudul Olteniei si zonele joase din Moldova, unde ceata sau norii stratiformi vor persista. Minimele termice vor fi cuprinse intre 3 si 14 grade, mai scazute in estul Transilvaniei spre -1 grad.
6 noiembrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.