Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 5-7 noiembrie 2014

Prognoza meteo 5-7 noiembrie 2014

La mijlocul acestei saptamani, miercuri, vremea se prezinta frumoasa si mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada a anului, exceptie facand zonele joase in special cele din sudul si estul teritoriului, unde se va semnala ceata, motiv pentru care temperaturile in aceste zone se vor situa in preajma mediilor climatologice specifice perioadei.
 
Intensificari ale vantului se vor semnala in regiunea Moldovei, a Banatului, Crisana, dar si pe litoral si la munte. Maximele zilei, in urcare in comparatie cu ziua de ieri, se vor incadra intre 12 si 19 grade Celsius, ceva mai scazute in zonele unde ceata este mai persistenta. 

Vremea in Transilvania, Banat, Crisana si Maramures
In regiunile extracarpatice va fi o zi insorita si cu temperaturi peste cele normale in aceasta perioada. 19 grade vor fi la amiaza la Oradea, 18 grade la Timisoara si Sibiu, 15 grade la Brasov si 12 grade la Miercurea Ciuc. Pe vai si in depresiuni acum dimineata va fi ceata, iar in Banat si Crisana vantul va fi ceva mai alert.

Vremea in Muntenia si Oltenia
In sud vremea este diferita pe trepte de relief: la campie ceata si norii de tip stratiform persista in prima parte a zilei si de aceea temperaturile nu trec de 13...14 grade, in timp ce in dealurile subcarpatice va fi soare toata ziua si se vor atinge maxime de 16...17 grade.

Vremea in Dobrogea
In Dobrogea vantul este mai sprinten si de aceea conditiile de formare a cetii sunt mai putin favorabile. Asadar va fi in general senin si mai cald decat ieri, cu 15 grade la Constanta si 17 grade la Tulcea.

Vremea in Moldova
O zi frumoasa si calda pentru aceasta data va fi si in regiunea Moldovei. Vor fi maxime termice de 17 grade la Galati, 14 grade in Bacau si Suceava si 16 grade la Iasi. Ceata matinala de pe vai se ridica destul de repede, iar vantul, la fel ca si ieri va prezenta unele intensificari.

Vremea in Bucuresti
In Capitala, vreme normala din punct de vedere termic pentru aceasta data. In jur de 1 grad dimineata si ceata multa, iar la amiaza sunt prognozate 14...15 grade.

Vremea la munte
La munte o noua zi frumoasa si mai calda decat in mod normal la aceasta data. Maximele termice sunt usor mai ridicte fata de ieri: 15 grade vor fi in statiunile de pe Valea Prahovei, 13 grade la Paltinis, 10 grade la Semenic, 15 grade la Stana de Vale si 9 grade pe Vf Toaca din masivul Ceahlau. Cerul va fi mai mult senin, exceptand zonele depresionare, unde, acum dimineata, pe arii restranse se va semnala ceata. Asadar vreme numai buna pentru drumetii si activitati in aer liber. 

Vremea joi in tara
Joi vremea va fi calda pentru aceasta perioada, cu maxime cuprinse intre 14 si 22 de grade. Exceptie vor face zonele joase din sudul, estul si centrul, centrul teritoriului, unde din cauza cetii sau a norilor de tip stratiform, temperaturile pot fi izolat mai scazute. In restul tarii cerul va fi variabil, dar se va innora noapte in vest si sud-vest, unde este posibil sa ploua slab.

Vremea joi in Bucuresti
In Capitala ziua incepe tot cu ceata, insa pana la amiaza se va arata si soarele si va ridica mercurul in termometre pana spre o maxima de 18...19 grade. Asadar o vreme calda pentru aceasta data.

Vremea vineri in tara
Vineri vremea ramane mult prea calda pentru aceasta data. Exceptiile sunt si in aceasta zi, zonele cu ceata din sud si est, precum si din zonele depresionare. Astfel, maximele termice se vor situa intre 14 grade in Moldova si 23 de grade in Dealurile de Vest.

Vremea vineri in Bucuresti
In Bucuresti tot ceata domina tabloul meteo din orele diminetii, ca mai apoi cerul sa devina variabil. Temperatura prognozata este de 18...19 grade.
5 noiembrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.