Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 4-6 noiembrie 2014

Prognoza meteo 4-6 noiembrie 2014

Vremea continua sa se incalzeasca si in decursul zilei de marti, astfel incat temperaturile se vor situa in apropierea mediilor climatologice specifice acestei perioade, chiar mai ridicate in partea de vest si centrala a tarii.
 
Maximele zilei se vor situa intre 10 si 18 grade Celsius, usor mai scazute in zonele in care se va semnala ceata persistenta. Cerul va fi preponderent variabil, insa se vor semnala unele innorari dar si ceata in cursul diminetii. Vantul va bate de la slab la moderat, avand unele intensificari in regiunea Moldovei, a Dobrogei si a Banatului. 

Vremea in Transilvania, Banat, Crisana si Maramures
In regiunile intracarpatice, dupa o dimineata friguroasa indeosebi in depresiunile din estul Transilvaniei, se anunta o dupa-amiaza calda, cu mult soare: maxime de 18 grade la Oradea si Baia Mare, 17 grade la Timisoara si Sibiu si 14 grade la Brasov.

Vremea in Muntenia si Oltenia
Soarele se arata si locuitoriulor din sudul tarii, dar dupa ce norii josi sau ceata se vor disipa. Vantul sufla slab cel, mult moderat in Baragan, iar maximele termice vor fi de 12 grade la Craiova, 13 grade la Alexandria, iar in zona de deal chiar 16 grade, iata la Ramnicu Valcea.

Vremea in Dobrogea
In Dobrogea o zi frumoasa si mai calda decat ieri. Cerul va fi variabil, vantul moderat, cu unele intensificari, Termometrele vor arata 13 grade la Constanta si 14 grade la Tulcea.

Vremea in Moldova
Temperatura mai creste usor si in Moldova, cerul va fi variabil, iar temperaturile maxime apropiate de cele normale pentru data din calendar vor fi de 14 grade la Galati si Iasi, 12 grade in Bacau si Suceava.

Vremea in Capitala
In Bucuresti, dimineata temperatura va scadea spre 0...1 grad, chiar spre minus 3 grade la periferie. Astazi vremea se va incalzi usor, astfel la amiaza termometrele vor arata 13...14 grade. Cerul va fi variabil, vantul va sufla in general slab, iar dimineata va fi ceata.

Vremea la munte
La munte o zi frumoasa de toamna, cu mult soare si doar pe vai si in depresiuni, acum in primele ore vor fi conditii de ceata. Temperatura va continua sa creasca, astfel la amiaza vor fi 8 grade pe vf. Toaca, 13 grade la Predeal si Paltinis (asadar la fel de cald ca si in Bucuresti), 9 grade la Semenic si 14 grade la Stana de Vale. Vantul va fi va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificãri pe creste. 

Vremea miercuri in tara
Miercuri, vremea va fi frumoasa si mai calda decat in mod normal la aceasta data calendaristica in aproape toata tara. Exceptie vor face zonele joase din sudul si din estul teritoriului, unde in prima parte a zilei se va semnala ceata. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 si 19 grade, usor mai scazute in zonele cu ceata persistenta.

Vremea miercuri in Capitala
In Capitala vor fi innorari si ceata in prima parte a zilei, apoi soarele se va arata generos si va ridica temperatura spre o maxima de 14...15 grade.

Vremea joi in tara
Joi vremea va fi calda pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil, temporar acoperit in regiunile extracarpatice, unde indeosebi dimineata, local se va semnala ceata, posibil asociata cu burnita. Maximele vor fi cuprinse intre 13 si 21 de grade, posibil mai scazute in zonele cu ceata persistenta.

Vremea joi in Capitala
In Bucuresti, sub aspect termic va fi o dupa-amiaza calda, cu 18, chiar 19 grade in termometre. 
4 noiembrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.