Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 31 octombrie - 2 noiembrie 2014

Prognoza meteo 31 octombrie - 2 noiembrie 2014

In ultima zi a lunii octombrie vremea se prezinta in general frumoasa, in timp ce temperaturile diurne in majoritatea regiunilor din tara se vor situa in apropierea mediilor climatologice specifice pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil, insa pe arii relativ restranse in prima parte a zilei si local in decursul noptii, in zonele joase de relief se va semnala ceata asociata izolat cu burnita sau ploaie slaba. Maximele vor fi cuprinse intre 8 si 16 grade, usor mai scazute in nordul Moldovei.

Vremea in Transilvania, Banat, Crisana si Maramures
In regiunile extracarpatice, vreme in general frumoasa cu valori termice apropiate de cele normale pentru data din calendar. Maxime, de la 10 grade la Miercurea Ciuc dar si in Baia Mare si Cluj Napoca pana la 13 grade la Timisoara, Deva si Alba Iulia. Pe arii restranse in orele diminetii in zonele joase de relief se va semnala ceata.

Vremea in Muntenia si Oltenia
In sud, mai cald dar mai putin soare. Pe arii restranse in orele diminetii in zonele joase de relief se va semnala ceata sau nori josi stratiformi asociati izolat cu burnita sau ploaie slaba. Maximele zilei, 15-16 grade in Oltenia si nordul Munteniei, 14 grade la Giurgiu si Buzau si 13 la Calarasi si Slobozia.

Vremea in Dobrogea
Si in Dobrogea, vantul va fi mai activ, cerul va fi variabil cu ceata si 13 grade la amiaza la Tulcea si 11 la Constanta.

Vremea in Moldova
Vreme in general frumoasa si cu 12-13 grade la amiaza. Mai la nord este mai rece, 8 grade in Bacau, 9 la Iasi si 7 la Suceava dar aici in nordul regiunii pot fi si valori mai mici de 7 grade.

Vremea in Capitala
In Capitala, cerul va fi variabil, cu innorari si conditii de ceata in orele diminetii. Dimineta vor fi 4-5 grade. Temperatura maxima, in crestere usoara fata de ziua anterioara, se va situa in jurul valorii de 13 grade.

Vremea la munte
La munte vremea va fi in general frumoasa, iar valorile termice se vor situa in jurul celor specifice perioadei. La amiaza vor fi 8 grade la Predeal, 7 la Paltinis, 6 la Sinaia, 10 la Stana de Vale, 3 pe Ceahlau Toaca. Pe vai si in depresiuni, local se va semnala ceata asociata izolat cu burnita, indeosebi noaptea. Pentru sambata tot vreme frumoasa dar, pe vai si in depresiuni pe arii restranse va fi ceata, posibil asociata cu burnita. Temperatura nu va avea variatii semnificative fata de vineri. Si duminica aceleasi conditii de burnita pe vai si in depresiuni, dimineata si noaptea. Temperatura aerului va marca o usoarãa crestere in special in masivele din vestul tarii.


Vremea sambata in tara
Sambata cerul va avea innorari temporare, iar dimineata, in zonele joase, pe arii restranse va fi ceata asociata cu burnita. Regimul termic va fi caracterizat de valori mai scazute decat mediile climatologice specifice inceputului de noiembrie, astfel ca cele maxime se vor incadra intre 7-8 grade in nordul Moldovei si in depresiunile transilvane si 12-13 grade, in Banat, Oltenia si Lunca Dunarii.

Vremea sambata in Capitala
In Capitala, vremea se va raci usor fata de ziua precedenta, valorile termice devenind mai coborate decat cele normale pentru inceputul lunii noiembrie, cu 4-5 grade dimineata si o maxima de 9...10 grade. Cerul va fi temporar noros, iar dimineata se va semnala ceata.

Vremea duminica in tara
Duminica valorile termice vor caracteriza o vreme usor mai rece decat in mod normal in regiunile extracarpatice si in zonele cu ceata persistenta din centrul tarii. In sudul si estul teritoriului local va fi nebulozitate stratiforma si cu totul izolat burnita, iar in rest cerul va fi variabil. In zonele joase, mai ales dimineata si noaptea, local se va semnala ceata. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 8 grade la Suceava si 14 grade in Baia mare si Drobeta Turnu Severin.

Vremea duminica in Capitala
In Bucuresti, dimineata vor fi conditii de ceata. 2-3 grade dimineata. Maxima: in jur de 11 grade.
31 octombrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.