Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 31 octombrie 2014

Prognoza meteo 31 octombrie 2014

Vremea in tara
In ultima zi a lunii octombrie vremea se prezinta in general frumoasa, in timp ce temperaturile diurne in majoritatea regiunilor din tara se vor situa in apropierea mediilor climatologice specifice pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil, insa pe arii relativ restranse in prima parte a zilei si local in decursul noptii, in zonele joase de relief se va semnala ceata asociata izolat cu burnita sau ploaie slaba. 

Vantul va bate de la slab la moderat, avand unele intensificari in regiunea Moldovei, a Baraganului dar si in Dobrogea. Maximele zilei se vor situa intre 8 si 16 grade Celsius, ceva mai scazute in regiunea de nord a Moldovei, in timp ce minimele se vor incadra intre -4 si 5 grade Celsius. 

Vremea in Bucuresti
In Capitala cerul va fi variabil, cu innorari si conditii de ceata in primele ore ale diminetii dar si in timpul noptii. Vantul va bate de la slab la moderat. Temperatura maxima a zilei va fi in creste in comparatie cu ziua anterioara, si se va situa in jurul valorii de 13 grade Celsius, iar cea minima va fi de 3-5 grade Celsius. 

Vremea la munte
Vremea va fi in general frumoasa, iar valorile termice se vor situa in jurul celor specifice perioadei. Cerul va fi variabil, insa indeosebi noaptea, pe vai si in depresiuni, local se va semnala ceata sau nebulozitate stratiforma asociata izolat cu burnita. Vantul va prezenta unele intensificări pe creste.
30 octombrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.