Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 29-31 octombrie 2014

Prognoza meteo 29-31 octombrie 2014

Miercuri vremea continua sa fie rece pentru aceasta perioada a anului in regiunile sudice si estice. In restul tarii, temperaturile se vor apropia de mediile climatologice specifice sfarsitului lunii octombrie. Pe cer vor fi prezente innorari insotite de ploi slabe, local in regiunea Olteniei si a Munteniei si izolat in Dobrogea si sudul Banatului.
 
In Carpatii Meridionali si in Muntii Banatului se pot inregistra ninsori slabe. Vantul va bate doar de la slab la moderat, iar dimineata, pe arii restranse, in zonele joase se va semnala ceata. Astfel,temperaturile maxime ale zilei se vor incadra intre 4 si 14 grade. 

Vremea in Transilvania, Banat, Crisana si Maramures
In regiunile intracarpatice noaptea a fost rece, insa ziua se anunta placuta din punct de vedere termic: maxime peste 10 grade chiar si in depresiuni, pana spre 14 grade in Maramures, la Baia Mare. Norii vor fi prezenti doar in sudul Banatului, unde izolat vor fi posibile ploi slabe.

Vremea in Muntenia si Oltenia
In sud atmosfera va fi inchisa – local se vor semnala ploi slabe, iar temperaturile vor ramane scazute, sub mediile perioadei. Doar 7 grade la Craiova si Alexandria, 9 grade la Pitesti si Buzau si 10 grade la Calarasi.

Vremea in Dobrogea
In Dobrogea acelasi tablou meteorologic, de toamna mohorata. Trecator vor fi ploi slabe, iar vantul va fi mai sprinten doar in zona litorala. Temperaturile sunt mai ridicate decat ieri: maxime de 12 grade in Constanta si de 11 grade la Tulcea.

Vremea in Moldova
Vremea se mentine rece in Moldova, mai ales acum in primele ore. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in sudul regiunii, dar fara ploaie. Vantul va sufla in general slab, iar la amiaza vor fi 10 grade la Galati, 9 grade la Iasi, 7 grade la Piatra Neamt si 6 grade la Suceava, sub mediile climatologice ale datei din calendar, cu aproximativ 4 grade.

Vremea in Capitala
In Bucuresti vremea va fi rece si in general inchisa. Cerul va fi in general noros si trecator vor fi posibile ploi slabe. Temperatura minima va fi de 2...3 grade, iar maxima se va situa in jurul valorii de 8 grade.

Vremea la munte
La munte, cerul va fi variabil, cu innorari in Muntii Banatului, in Carpatii Meridionali si in Carpatii de Curbura, unde izolat vor mai cadea cativa fulgi de nea. Vantul va sufla slab pana la moderat. Pe vai si in depresiunii, dimineata si noaptea, vor fi conditii de ceata. Temperatura aerului va marca o crestere usoara fata de ziua precedenta, astfel la Predeal vor fi 8 grade, la Paltinis 6 grade, la Semenic 3 grade, iar la Stana de Vale 8 grade. 

Vremea joi in tara
Joi vremea ramane in general inchisa in sud si sud-est, cu nori multi si pe arii restranse ploi slabe. In restul tarii este mai mult soare, insa dimineata si dupa lasarea serii, local in zonele joase se va semnala ceata. Vantul va sufla slab, cel mult moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 si 15 grade, cu cele mai ridicate valori in regiunile intracarpatice.

Vremea joi in Capitala
In Bucuresti, cerul va fi mai mult noros si trecator va ploua slab. Vantul insa ramane calm, iar temperatura prognozata de meteorologi este de 11 grade.

Vremea vineri in tara
Vineri vremea va fi normala din punct de vedere termic, cu maxime cuprinse intre 8 si 16 grade. Cerul va fi temporar noros si izolat se vor semnala ploi slabe, peste zi in regiunile sudice, iar spre seara si noaptea in est si nord-est. Vantul prinde nou putere in Moldova, estul Munteniei, Dobrogea si pe crestele montane, iar cele minime intre minus 4 si 6 grade. Dimineata, local in zonele joase se va semnala ceata.

Vremea vineri in Capitala
In Bucuresti, soarele se arata printre nori si ridica mercurul de la 3...5 grade in zori pana in jurul valorii de 13 grade. Dimineata vor fi conditii de ceata. Asadar o zi placuta termic, dupa o perioada extrem de rece.
29 octombrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.