Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 8 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 28-30 octombrie 2014

Prognoza meteo 28-30 octombrie 2014

In cea de-a doua zi a saptamanii vremea continua sa fie rece, chiar deosebit de rece in regiunile extracarpatice dar si in depresiuni. Astazi, cerul va fi variabil, inregistrandu-se unele innorari in regiunea de sud a tarii unde se vor inregistra si precipitatii. Pe ar extinse in dobrogea vor fi ploi iar precipitatii mixte putin insemnate cantitativ se vor semnala local in Muntenia si izolat in Oltenia.
 
Maximele zilei se vor incadra intre 3 si 12 grade Celsius, usor mai ridicate in nord-vest, spre 15 grade Celsius. Vantul va bate de la slab la moderat, avand unele intensificari pe crestele montane dar si in Dobrogea, cu viteze mai mari pe litoral, unde rafalele vor depasi 50 km/h. In cursul diminetii, in zonele joase, cu totul izolat, poate aparea si ceata. 

Vremea in Transilvania, Banat, Crisana si Maramures
Vreme predominant frumoasa in regiunile intracarpatice. In aceste conditii maximele zilei sunt in general peste 10 grade cu cele mai mari valori, 14-15 grade in Maramures. In sudul si estul Transilvaniei, de la valori termice sub minus 5 grade dimineata, abia la orele amiezei se fac 8-9 grade.

Vremea in Muntenia si Oltenia
In sud, vreme predominant inchisa. Vor fi precipitatii mixte slabe local in Muntenia si izolat in Oltenia. In absenta soarelui, maximele raman deosebit de coborite: 3 grade la Alexandria si Giurgiu, 4 la Craiova, Pitesti si Calarasi si 7...6 la Ramnicu Valcea si Slobozia.

Vremea in Dobrogea
In Dobrogea, nori, ploi pe arii extinse si vant, in special pe litoral. La amiaza vor fi 7 grade la Tulcea si 8 la Constanta.

Vremea in Moldova
In Moldova, norii persista in partea sudica a regiunii dar catre nord este din ce in ce mai mult soare. Este insa soare cu dinti fiindca, in conditiile persistentei masei de aer rece, deabea se aduna pana la amiaza 5 grade la Suceava, 7 la Iasi, Bacau, Focsani si 6 la Galati.

Vremea in Bucuresti
In Capitala, in jur de zero grade dimineata si maxima zilei intre 3 si 5 grade. Cerul va fi noros si mai ales in prima parte a zilei vor fi precipitatii slabe, mai ales sub forma de lapovita si ninsoare.

Vremea la munte
La munte in continuare vreme rece. Vor fi unele innorari in zona Carpatilor Meridionali si in Muntii Banatului, unde local se vor semnala precipitatii mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste. Dimineata si noaptea, pe vai si in depresiuni va fi ceata, posibil asociata cu depunere de chiciura. 

Vremea miercuri in tara
Miercuri continua vremea rece in Moldova, Oltenia si Muntenia, in timp ce in restul teritoriului valorile termice se vor apropia de mediile climatologice ale perioadei. Izolat, mai ales in regiunile sudice va ploua slab sau va burnita. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 5-6 grade in nordul Moldovei la Suceava si 14 grade in nordvest in Baia Mare. Dimineata, local, in zonele joase va fi ceata.

Vremea miercuri in Bucuresti
In Capitala, temperatura mai creste dar vremea tot rece va fi rece aceasta data, cu 1-2 grade dimineata si conditii de ceata si o maxima termica de 8...9 grade. Cerul va fi mai mult noros si trecator vor fi conditii de burnita sau ploaie slaba.

Vremea joi in tara
Joi valorile termice vor creste in special in regiunile extracarpatice, astfel ca vremea va deveni apropiata de cea normala pentru sfarsitul lunii octombrie in aproape toata tara. Temperaturile maxime trec de 10 grade in cea mai mare parte a tarii cu exceptia jumatatii nordice a Moldovei unde vor fi 8-9 grade. In acelasi timp in Maramures vor fi 14-15 grade. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in regiunile sudice si estice, iar vantul va sufla slab si moderat. Dimineata, local in zonele joase de relief va fi ceata.

Vremea joi in Bucuresti
In Bucuresti, 2-3 grade dimineata si o maxima de 12-13 grade. Cerul va avea innorari temporare, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Dimineata vor fi conditii de ceata.
28 octombrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.