Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 15 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 27-28 octombrie 2014

Prognoza meteo 27-28 octombrie 2014

Vremea luni in tara
La inceputul acestei saptamani vremea se va mentine rece, iar in regiunile extracarpatice dar si in depresiuni va fi deosebit de rece. Cerul va fi variabil, avand unele innorari in regiunea de sud a teritoriului. Va ploua pe arii extinse in Dobrogea, in timp ce precipitatii mixte, slab insemnate cantitativ se vor inregistra local in Muntenia si izolat in Oltenia. 

Temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre 3 si 12 grade, mai ridicate in regiunea de nord-vest, spre 15 grade, in timp ce minimele se vor situa intre -13 grade Celsius in estul Transilvaniei si 4 grade Celsius pe litoral si in Dealurile de Vest. 

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane, dar si in Dobrogea, cu viteze mai mari pe litoral, unde rafain lele vor depasi 50 km/h. Dimineata si noaptea, in zonele joase, pe arii restranse, se va semnala ceata posibil asociata cu depunere de chiciura.

Vremea luni in Bucuresti
Vremea va fi in continuare mult mai rece decat in mod normal pentru ultima decada a lunii octombrie. Cerul va fi innorat si vor mai fi conditii pentru precipitatii slabe. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 5...6 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 0 grade.

Vremea marti in tara
Vremea se va mentine rece in majoritatea zonelor tarii, chiar deosebit de rece pentru aceasta data in regiunile extracarpatice si in depresiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 3 si 13 grade, iar cele minime intre -8...-7 grade in estul Transilvaniei si 6...7 grade pe litoral.

Cerul va fi mai mult noros in jumatatea de sud unde pe arii restranse vor fi precipitatii slabe, mai ales ploi si burnite. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe litoral si in zona montana inalta. In zonele joase, dimineata si noaptea, pe arii restranse va fi ceata, posibil asociata cu depunere de chiciura.
27 octombrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.