Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vineri, ninsoare la Suceava, sambata, lapovita in Bucuresti

Vineri, ninsoare la Suceava, sambata, lapovita in Bucuresti

Meteorologii trag un semnal de alarma spunand ca in majoritatea regiunilor din tara temperaturile vor inregistra o scadere considerabila incapand cu ziua de sambata.
 
Astfel temperaturile vor duce la aparitia precipitatiilor sub forma de lapovita in Capitala, in timp ce in zona de nord a Moldovei, in judetul Suceava vor aparea ninsorile inca de vineri la pranz. 

De asemenea, specialistii afirma faptul ca temperaturile au scazut in ultima perioada chiar si cu 20 de grade Celsius, iar temperaturile scazute se vor inregistra pana la mijlocul saptamanii urmatoare. 

De asemenea, se asteapta si intensificari puternice ale vantului in regiunea de sud-est, iar, potrivit informarii, exista 2400 de militari pregatiti sa intervina in zonele afectate de inundatii.  
Ion Sandu,
 
Directorul ANM a specificat fpatul ca in cursul noptii de joi, la Radauti se inregistrau 10 grade Celsius, in timp ce duminica dimineata, tot in aceeasi localitate se vor inregistra aproximativ minus 10 grade Celsius. Mai mult, pana la jumatatea saptamanii urmatoare, temperaturile vor fi scazute in comparatie cu mediile climatologice specifice acestei perioade, a adaugat Sandu.

Nu in ultimul rand, cantitatile de precipitatii vor fi nesemnificative pana in jurul datei de 7-8 noiembrie. 
24 octombrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.