Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 22-24 octombrie 2014

Prognoza meteo 22-24 octombrie 2014

In cursul zilei de miercuri, in regiunile de vest si sud-est ale tarii se vor inregistra ploi pe arii extinse, in special dupa orele dupa amiezei. In restul tarii cerul va fi variabil, in timp ce ploile apar spre seara pe arii relativ restranse. Intensificari ale vantului se vor inregistra pe crestele montane dar si temporar in regiunile vestice.
 
Temperaturile care se vor inregistra in decursul zilei se vor situa peste mediile climatologice specifice acestei date din calendar, exceptie facand nordul extrem al Moldovei si al Banatului. Astfel, valorile maxime din termometre de astazi se vor situa intre 14 si 24 de grade Celsius, chiar mai putin in regiunea Banatului. 

Vremea in Transilvania, Banat, Crisana si Maramures
Nori si ploi pe arii extinse, in special dupa-amiaza, si vant cu intensificari in vestul tarii, iar catre seara ploile ajung si in Transilvania. Maximele sunt  modeste in vest, 13 grade la Timisoara si 16 la Oradea si in general peste 20 de grade in Transilvania.

Vremea in Muntenia si Oltenia
In sud, tot cald, cu maxime cuprinse intre 21 si 24 de grade. Nori si ploi in Oltenia si cer variabil si  ploi slabe, seara, in Muntenia.

Vremea in Dobrogea
In Dobrogea vreme in general frumoasa si calda pentru aceasta data cu maxime de 21...22 de grade.

Vremea in Moldova
Cald si frumos si in Moldova, cel putin in de sud unde vor fi 20...21 de grade. In rest maxime de 16...17. grade, cer temporar noros si ploi slabe catre seara pe arii restranse.

Vremea in Capitala
Vremea se mentine calda si azi in Bucuresti. De la cele 10...11 grade din zori, pana la amiaza vor fi in jur de 22 de grade. Cerul va fi variabil, iar vantul nu va trece de moderat. 

Vremea la munte
In Carpatii Occidentali si in jumatatea vestica a Meridionalilor cerul va fi noros, temporar va ploua, iar cantitatile de apa vor depasi local 20 l/mp. Noaptea sunt conditii ca precipitatiile sa se transforme in lapovita si ninsoare. In restul zonei montane innoririle se accentueaza treptat, iar seara si noaptea, pe arii restranse va ploua slab. Vantul va avea viteze mai mari pe creste. La primele ore ale zilei, pe vai si in depresiuni, vor fi conditii de ceata. Maximele nu se schimba prea mult fata de ieri, dar noaptea se va raci  in masivele vestice.  

Vremea joi in tara
Joi, vremea se raceste in regiunile sud-vestice, unde devenine rece cu maxime modeste, de 7...8 grade in sudul Banatului. In restul tarii temperaturile raman mai ridicate decat ar fi normal si ajung la 22...23 de grade in sud-est. Va ploua in aproape toata tara, iar vantul se va simti. Local in sud-vest, in zona montana si in dealurile subcarpatice cantitatile de apa vor fi insemnate. La munte, si spre seara, si in nordul extrem al Moldovei vor cadea ninsori si lapovita.

Vremea joi in Capitala
Continua sa fie cald si maine in Bucuresti, unde maxima se opreste la 21 de grade. Temporar va ploua, iar vantul va sufla in general moderat.

Vremea vineri in tara
Vineri temperatura continua sa scada, iar vremea devine rece in toata tara. In Moldova si in zona Carpatilor Orientali precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si ninsoare. In celelalte zone cerul va fi temporar noros si local va ploua. Vantul va sufla destul de tare in est, in sud si la munte. Temperaturile maxime pornesc de la 4 grade la Suceava si cu greu ajung la 15 grade, grade la Drobeta Turnu Severin.

Vremea vineri in Capitala
Si in Bucuresti racirea vremii este accentuata vineri. Cerul va fi mai mult noros, din cand in cand va ploua slab, iar la amiaza nu vor fi mai mult de 12 grade.
22 octombrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.