Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 20-21 octombrie 2014

Prognoza meteo 20-21 octombrie 2014

Vremea luni in tara
In prima zi a acestei saptamani vremea se prezinta in general frumoasa, inregistrandu-se o incalzire in toate regiunile tarii, in special in regiunea de est si cea de sud-est a tarii. Cerul va fi predominant senin, avand unele innorari temporare in decursul noptii in regiunea de nord a tarii, unde, pe arii restranse se vor semnala ploi slabe cantitativ. 

Vantul va bate de la slab la moderat, avand unele intensificari in regiunile montane dar si pe litoral. Astfel, temperaturile maxime ale zilei se vor incadra intre 15 si 23 de grade Celsius, in timp ce minimele se vor situa intre 5 si 13 grade Celsius, ceva mai scazute in depresiuni. In cursul diminetii si al noptii, in zonele zoase si pe arii restranse vor fi conditii de ceata. 

Vremea luni in Capitala
Vremea va fi frumoasa si se va incalzi semnificativ fata de ziua anterioara. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 20...21 de grade, iar cea minima de 7...9 grade. Dimineata si noaptea se va semnala ceata.

Vremea marti in tara
In vestul, nordul si in centrul tarii vor fi innorari temporare si pe arii relativ extinse va ploua. In restul teritoriului, vremea va fi predominant frumoasa, cu cer variabil, iar ploi slabe, izolate se vor semnala in cursul noptii. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. 

Temperaturile maxime, in scadere fata de ziua anterioara in regiunile nordice si de nord-est, vor fi cuprinse intre 13 grade in nordul Moldovei si 23...24 de grade in Oltenia si Muntenia, iar cele minime se vor incadra intre 4 si 13 grade. Dimineata, in zonele joase de relief, izolat se va semnala ceata.
20 octombrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.