Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 16-17 octombrie 2014

Prognoza meteo 16-17 octombrie 2014

Vremea va inregistra un proces de racire incepand cu ziua de joi in majoritatea regiunilor din tara. Totusi, maximele termice se vor situa usor peste mediile climatologice pentru aceasta perioada, in special in regiunea de sud-est. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 grade Celsius in depresiuni si Dealurile de Vest si 27 de grade Celsius in Dobrogea continentala. 

Vremea joi in tara
Joi, temporar cerul va avea innorari accentuate si vor cadea mai ales averse, insotite trecator de descarcari electrice in Banat, Maramures, Transilvania si local in restul teritoriului. Mai ales in zona de munte, pe arii restranse, cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp. 

Vantul va prezenta unele intensificari in centru, sud si est, cu viteze mai mari la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 grade in depresiuni si in Dealurile de Vest si 27 de grade in Dobrogea continentala, iar cele minime se vor incadra intre 8 si 15 grade. Dimineata si noaptea, cu totul izolat vor mai fi conditii de ceata.

Vremea joi in Capitala
Joi, vremea ramane mai calda decat in mod normal la aceasta data. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 24 de grade, iar cea minima va fi de 11...13 grade. Cerul va fi temporar noros, si mai ales dupa-amiaza si seara, vor fi averse slabe. Vantul va avea unele intensificari ziua, iar noaptea va slabi treptat in intensitate. La inceputul si spre sfarsitul intervalului vor fi conditii de ceata.

Vremea vineri in tara
Vineri, cerul va avea, temporar, innorari accentuate si va ploua pe arii relativ extinse, mai ales dupa-amiaza si in prima parte a noptii, la inceput in vestul si nordul tarii, apoi si in rest. Ploile vor fi si sub forma de aversa, pot fi insotite de descarcari electrice si mai ales in zonele de munte, pe spatii restranse, cantitatile de apa vor depasi 20...25 l/mp. 

Vantul va sufla in general moderat, cu intensificari pe crestele montane. Valorile termice vor fi usor mai ridicate decat in mod normal la aceasta data, in majoritatea regiunilor. Maximele se vor situa intre 16 grade in estul Transilvaniei si in Maramures si 25 de grade in Lunca Dunarii, iar minimele  intre 7 si 16 grade.
16 octombrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.