Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 15-16 octombrie 2014

Prognoza meteo 15-16 octombrie 2014

Astazi vremea se va mentine calda pentru mijlocul lunii octombrie in aproape toata tara. In decursul zilei cerul va fi variabil insa, se nori se vor inmulti spre seara in regiunile de nord-vest si de vest, unde pe arii restranse se vor inregistra ploi slabe cantitativ. In restul tarii cerul va fi templorar noros, in timp ce ploile se vor semnala izolat in a doua parte a intervalului. Asadar, maximele zilei se vor situa intre 18 si 28 de grade. 

Vremea in Transilvania, Banat, Crisana si Maramures
In regiunile intracarpatice va fi cald si in general frumos. Spre seara insa norii apar si pe arii restranse, in nord-vest, va ploua slab. Maximele zilei pornesc de la 20 de grade in depresiunile transilvane si se opresc la 26...27 de grade, poate chiar 28 de grade in Campia de Vest unde se putem spune ca este deosebit de cald pentru data din calendar.

Vremea in Muntenia si Oltenia
Si in sud vremea va fi frmoasa, cu soare aproape toata ziua si cu maxime incepand de la 20 de grade si pana la 24 de grade la Drobeta Turnu Severin. Dimineata, pe spatii restranse este ceata.

Vremea in Dobrogea
In Dobrogea, ceva mai mult soare decat ieri si maxime mai mari : 21 de grade la Tulcea si 19 la Constanta. Acum dimineata, pe arii restranse este ceata.

Vremea in Moldova
In Moldova, vreme predominant insorita, dupa ce ceata matinala se va ridica. Maximele zilei mai ridicate decat cele normale pentru aceasta data, vor fi de 21...22 de grade in toata regiunea.

Vremea in Capitala
Vremea se mentine calda si frumoasa si in Bucuresti. De la cele 9...10 grade din zori, pana la amiaza adunam 22...23 de grade in termometre.

Vremea joi in tara
Vremea se va raci in vestul, centrul si nordul tarii, unde cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua, iar izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate. In rest, valorile termice se vor situa peste mediile multianuale specifice perioadei, cerul va fi temporar noros si vor fi ploi pe arii mai restranse, indeosebi averse, posibil insotite de descarcari electrice.
 
Vantul va prezenta intensificari locale in majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 grade in depresiuni si 27 de grade in sudul Munteniei, iar cele minime se vor incadra intre 7 si 15 grade.

Vremea joi in Capitala
Se incalzeste si in Capitala joi, cand la amiaza vor fi 27 de grade Celsius, cu 8 grade peste normalul perioadei. 
15 octombrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.