Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 2 martie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 14-16 octombrie 2014

Prognoza meteo 14-16 octombrie 2014

Marti vremea va fi ca intr-o zi de vara tarzie. Ziua va fi calda, iar in regiunile intracarpatice aceasta va fi deosebit de calda. Vom avea parte de un cer variabil insa, norii se vor inmulti mai spre seara in regiunea de nord-vest a tarii, unde pe arii relativ restranse se vor semnala ploi slabe cantitativ. Temperaturile maxime ale zilei se vor situa intre 18-19 grade Celsius pe litoral si 28 de grade Celsius in Campia de Vest. 

Vremea in Transilvania, Banat, Crisana si Maramures
In regiunile intracarpatice va fi cald si in general frumos. Spre seara insa norii apar si pe arii restranse, in nord-vest, unde va ploua slab. Maximele zilei pornesc de la 20 de grade in depresiunile transilvane si se opresc la 26...27 de grade, poate chiar 28 de grade in Campia de Vest unde se putem spune ca este deosebit de cald pentru data din calendar.

Vremea in Muntenia si Oltenia
Si in sud vremea va fi frumoasa, cu soare aproape toata ziua si cu maxime  incepand de la 20 de grade si pana la 24 de grade la Drobeta Turnu Severin. Dimineata, pe spatii restranse este ceata.

Vremea in Dobrogea
In Dobrogea, ceva mai mult soare decat ieri si maxime mai mari : 21 de grade la Tulcea si 19 la Constanta. Acum dimineata, pe arii restranse este ceata.

Vremea in Moldova
In Moldova, vreme predominant insorita, dupa ce ceata matinala se va ridica. Maximele zilei mai ridicate decat cele normale pentru aceasta data, vor fi de 21...22 de grade in toata regiunea.

Vremea in Capitala
Vremea se mentine calda si frumoasa si in Bucuresti. De la cele 9...10 grade din zori, pana la amiaza adunam 22...23 de grade in termometre. 

Vremea la munte
Vreme frumoasa si calda si la munte. Cerul va fi variabil, cu unele innorari spre seara si noaptea in Carpatii Occidentali si in nordul Carpatilor Orientali, unde izolat va ploua slab. Astfel, la amiaza vor fi 21 de grade la Stana de Vale, Predeal si Paltinis, 19 la Sinaia, 17 la Semenic si 14 sus pe Ceahlau. 

Vremea miercuri in tara
Miercuri va fi mult mai cald decat ar fi normal la aceasta data in majoritatea regiunilor. In vestul, nordul si centrul tarii vor fi innorari temporar accentuate si mai ales seara va ploua. Ploile vor avea caracter de aversa si trecator se vor semnala descarcari electrice. In restul teritoriului cerul va fi variabil si doar izolat va ploua slab. Vantul va sufla ceva mai tare doar sus, pe crestele montane. Temperaturile maxime pornesc de la 18...19 grade pe litoral si ajung la 27...28 de grade in Banat.  Dimineata, va mai fi ceata in regiunile extracarpatice.

Vremea miercuri in Capitala
Cald si frumos si maine in Bucuresti. Cerul va fi variabil, vantul va sufla cel mult moderat, iar la amiaza vor fi in jur de 24 de grade.

Vremea joi in tara
Vremea se va raci  joi in vestul, centrul si nordul tarii, unde cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua. Ploile vor avea caracter de aversa, trecator se pot semnala descarcari electrice si izolat cantitatile de apa vor fi insemnate. In restul teritoriului valorile termice continua sa creasca, astfel ca vor fi cu 10 grade peste mediile multianuale specifice perioadei. Cerul va fi variabil si doar pe arii restranse vor fi innorari si ploi slabe. Vantul va avea intensificari locale in majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari la munte. Maximele vor fi cuprinse intre 19....20 de grade in depresiuni si in  regiunile nord-vestice si nordice si 28...29 de grade, in Lunca Dunarii, la Giurgiu si Calarasi.

Vremea joi in Capitala
Se incalzeste si in Capitala joi, cand la amiaza vor fi 27 de grade Celsius, cu 8 grade peste normalul perioadei. 
14 octombrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.