Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 13-15 octombrie 2014

Prognoza meteo 13-15 octombrie 2014

La acest inceput de saptamana, aproape in intreaga tara, vremea se prezinta mai calda decat ar fi normal pentru aceasta perioada a anului. Innorari temporoase se vor semnala doar in regiunea de sud-est a tarii, in timp ce in restul teritoriului cerul va fi predominant senin. In cursul diminetii, in mai multe judete din tara se va semnala ceata. Maximele zilei se vor situa intre 17 si 18 grade Celsius pe litoral si 27 de grade, izolat, in centrul si vestul tarii. 

Vremea in Transilvania, Banat, Crisana si Maramures
Vreme predominant insorita si calda in regiunile intracrapatice. Maximele sunt predominant peste 25 de grade, 27 la Timisoara si Alba Iulia. In depresiuni, sub limita climatologica a zilei de vara, 21-22 de grade dar si asa este cam cu 5-6 grade mai cald decat normal.

Vremea in Muntenia si Oltenia
In sud e cald si frumos, cu maxime in general intre 20 si 22 de grade.

Vremea in Dobrogea
Si in Dobrogea mai sunt conditii de ceata dimineata, cerul nu va fi chiar senin peste zi, vor mai fi si innorari dar nu asteptam ploi. La amiaza vor fi 19 grade la Tulcea si 18 la Constanta.

Vremea in Moldova
Vreme placuta si in Moldova. Dar si aici sunt conditii de ceata de dimineata insaa peste zi e soare si temperatura creste pana la 20-21 de grade.

Vremea in Bucuresti
In Capitala, vremea va fi predominant frumoasa si calda pentru aceasta perioada. Cerul va fi mai mult senin, cu innorari in prima parte a zilei. Dimineata, 6...8 grade si conditii de ceata. Temperatura maxima va fi de 21...22 de grade.

Vremea la munte
La munte tot o vreme frumoasa cu cer senin si vant slab. Valorile termice, comparabile cu cele din intervalul anterior, vor caracteriza o vreme calda. 22 de grade la Stana de Vale, 20 la Paltinis, 19 la Predeal, 17 la Semenic si Sinaia si cel mai frig pe Ceahlau Toaca, 15 grade. 

Vremea marti in tara
Marti se mentine tot o vreme predominant frumoasa si calda. Va ploua slab, pe arii restranse in Banat, Crisana si Maramures si doar cu totul izolat in rest. Maximele vor fi cuprinse intre 18 grade pe litoral si 27 de grade, izolat, in regiunile intracarpatice la Timisoara si Alba Iulia. Dimineata si noaptea, pe spatii restranse va fi ceata, mai ales in sudul, estul si centrul tarii.

Vremea marti in Bucuresti
In Capitala, dimineata, in jur de 9 grade si conditii de ceata. Temperatura maxima va fi de 22...23 de grade.

Vremea miercuri in tara
Miercuri in regiunile vestice, nordice si centrale, se va innora treptat dupa orele amiezii si local va ploua. In restul tarii vor fi innorari la inceputul zilei, insa doar izolat vor fi ploi slabe. Maximele sunt in continuare mai mari de 20 de grade cu exceptia litoralului si ajung la 27 de grade in Banat la Timisoara.

Vremea miercuri in Bucuresti
Bucurestenii se bucura in continuare de o vreme calda. Cerul va fi variabil, cu innorari si conditii reduse de ploaie la inceputul zilei. 10 grade dimineata si 23...24 la amiaza. 
13 octombrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.