Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo 9-11 octombrie 2014

Prognoza meteo 9-11 octombrie 2014

Astazi vremea va fi in general frumoasa in majoritatea regiunilor din tara. In regiunea sudica a tarii norii isi vor face simtita prezenta doar trecator si izolat. In regiunea de nord a Olteniei dar si in sudul Banatului, in prima parte a zilei, cu totul izolat, se vor inregistra ploi slabe cantitativ. Intensificari ale vantului se vor inregistra in Banat dar si in nordul Moldovei. Valorime maxime ale zilei de astazi sunt in crestere in comparatie cu ziua de ieri si vor fi cuprinse intre 15 grade Celsius pe litoral si 23-24 de grade Celsius in zona intracarpatica, unde, temperaturile diurne se vor situa peste mediile climatologice specifice acestei perioade. 

Vremea in Transilvania, Banat, Crisana si Maramures
In regiunile de dincolo de munti vremea este predominant insorita. Doar in sudul Banatului va mai ploua slab, iar vantul va sufla ceva mai tare. Temperaturile maxime mai cresc putin, astfel ca la amiaza vor fi 20 de grade chiar si in depresiunile transilvane, iar la Oradea si Satu Mare vor fi 24 de grade.

Vremea in Muntenia si Oltenia
In sudul tarii insa, mai putin soare. Izolat, in prima parte a zilei, in nordul Olteniei va mai ploua slab. Si aici temperatura creste semnificativ, astfel ca vor fi 19...20 de grade in toata regiunea si izolat chiar 21 de grade.

Vremea in Dobrogea
Si in Dobrogea norii sunt prezenti si izolat, in prima parte a zilei, mai ploua slab. Si aici se incalzeste fata de ieri: 18 grade la Tulcea si 15 la Constanta.

Vremea in Moldova
In Moldova, vreme in general frumoasa si in incalzire. Saltul maximelor este semnificativ: 20 de grade la Focsani, Iasi si Botosani, 19 in Bacau si 18 in Suceava.

Vremea in Capitala
In Bucuresti vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari in prima parte a zilei, iar vantul nu va trece de moderat. De la cele 9...10 grade din zori, pana la amiaza adunam in jur de 20. 

Vremea la munte
Vremea va fi in general frumoasa si se va incalzi usor in cea mai mare parte a zonei montane. La amiaza vor fi 20 de grade la Stana de Vale, 17 la Predeal, 16 la Paltinis, 14 la Sinaia, 13 la Semenic si 12 sus pe Ceahlau. Cerul va fi variabil, cu innorari in timpul zilei in Carpatii Meridionali si in Muntii Banatului, unde izolat va ploua slab. Vantul nu  va trece de moderat. Mai ales dimineata si noaptea, pe vai si in depresiuni, va fi ceata.

Vremea vineri in tara
Vineri, vremea va fi predominant frumoasa si mai calda decat in mod normal in aceasta perioada a anului in cea mai mare parte a tarii. Maximele zilei vor fi cuprinse intre 16 grade pe litoral si 25 de grade in regiunile intracarpatice. Cerul va fi in general senin, iar vantul va sufla mai tare in nordul Moldovei si in sudul Banatului. Pe arii restranse, in zonele joase, mai ales dimineata va fi ceata.

Vremea vineri in Capitala
Vreme frumoasa si maine in Bucuresti. In conditii de cer mai mult senin, de la cele 8...9 grade din zori, pana la amiaza mercurul din termometre urca pana la 20....21 de grade. Dimineata sunt conditii de formare a cetii.

Vremea sambata in tara
Si sambata vremea se va mentine predominant frumoasa si calda pentru aceasta perioada, in special in vestul, nord-vestul si centrul tarii unde maximele ajung pana la 26 de grade. Cele mai mici maxime, 17...18 grade vor fi tot pe litoral. Cerul va fi in general senin, iar in zonele joase, mai ales dimineata, local, va fi ceata.

Vremea sambata in Capitala
Weeekendul incepe cu vreme frumoasa si in Bucuresti. Cerul va fi in general senin, vantul va sufla cel mult moderat, iar la amiaza vor fi in jur de 21 de grade.  Dimineata vor fi conditii de ceata.  
9 octombrie 2014
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.